Merhaba;
@ÖmerGünay 'ın yazdıgı gibi sadece php ile yapılan kısımda input/göster gizle olayı yapılmaz, işinizi görecekse tabiki de kullanılır. Diğer sorun için projeyi görmeden fikir üretmek çözüme kavuşturmayabilir, aşağıdaki kodu deneyebilir misiniz? Eğer olmaz ise iftardan sonra bir tw id atarsanız inceleyebiliriz.
<?php if($_POST) { // for ($i=1; $i < 21 ; $i++;) { if(isset($_POST["category$i_nam"])) { if($_POST["category$i_nam"]!="Diger") { $secilen_cat.$i=$_POST["category$i_nam"]; } else if($_POST["category$i_nam"]=="Diger" AND $secilen_cat.$i=$_POST["ozel_$i"]=="") { $secilen_cat.$i=$_POST["category$i_nam"]; } else if($_POST["category$i_nam"]=="Diger" AND $secilen_cat.$i=$_POST["ozel_$i"]!="") { $secilen_cat.$i = $_POST["ozel_$i"]; } $sorgu = "UPDATE table_categories SET category1_num=:category1_num, category2_num=:category2_num, category3_num=:category3_num, category1_nam=:category1_nam, category2_nam=:category2_nam, category3_nam=:category3_nam WHERE company_id=:company_id"; $stmt = $connn->prepare($sorgu); $category1_num=htmlspecialchars(strip_tags($_POST["category1_num"])); $category2_num=htmlspecialchars(strip_tags($_POST["category2_num"])); $category3_num=htmlspecialchars(strip_tags($_POST["category3_num"])); // $category1_nam=htmlspecialchars(strip_tags($_POST["category1_nam"])); $category1_nam=$secilen_cat1; // $category2_nam=htmlspecialchars(strip_tags($_POST["category2_nam"])); $category2_nam=$secilen_cat2; // $category3_nam=htmlspecialchars(strip_tags($_POST["category3_nam"])); $category4_nam=$secilen_cat3; // $stmt->bindParam(":category1_num", $category1_num); $stmt->bindParam(":category2_num", $category2_num); $stmt->bindParam(":category3_num", $category3_num); $stmt->bindParam(":category1_nam", $category1_nam); $stmt->bindParam(":category2_nam", $category2_nam); $stmt->bindParam(":category3_nam", $category3_nam); $stmt->bindParam(":company_id", $company_id); // !!! // } } // try { // if($stmt->execute()) { header("Location: kategori_listesi.php/?islem=guncellendi"); } // else { echo " <div class='alert alert-danger'> Güncellenemedi! </div> "; } // } // catch(PDOException $exception) { die("HATA: " . $exception->getMessage()); } // } ?>
Merhana üstadım....
"sadece php ile yapılan kısımda input/göster gizle olayı yapılmaz" demişsiniz, haklısınız.
O ekstra bir özellik bu konuyu açtığımda benim aklımda öyle bir özellik canlanmamıştı bile.
Siz fark oluşturup bu özelliği de eklediniz ve çok daha güzel oldu...
Ben sadece js'den bağımsız olarak nasıl yapılıe sorusunun cevabını merak ediyordum.
@ÖmerGünay üstad sayesinde o soru işareti ortadan kalkmış oldu.
Fakat js'li olanı kullanacağım....
&
Sağolunuz, denerim tabiki...
Çok naziksiniz...
Fakat bu dönem ne derece yoğun olduğunuzu biliyorum...
Eğer yapamaz isem çoklu güncellemeden tekli güncellemeye geçiş yapacağım...
Bu konu hepimizi yordu, tadında bırakıp rafa kaldıracağım...
Müsait zamanda sizlere tekrar danışım özelden belki...
Bu konuyla ilgili tüm katkılarınız için tekrar teşekkür ediyorum...
Hayırlı, bereketli iftarlar...