15 yılı aşkın süredir dijital ürün ve hizmet satışı yapıyorum. Türkiye'de dijital ürün satışı denince akla gelen az sayıda kişilerden biriyim. Tecrübelerimi en uygun fiyatlarda, yüksek kalite videolu eğitimler ve e-kitaplar şeklinde paylaşarak sizlerin de kazanç sağlaması için çaba gösteriyorum. Yaşadığımız ekonomik sıkıntıların tek sebebi elimizde değerli ürün veya hizmetler olmamasıdır. Fiziksel ürün satışında çok fazla rekabet, maddi yatırım, depolama, kargo vb. problemler yüzünden kazanç sağlamanız çok zordur ve yoğun uğraş gerektirir.

Dijital ürünlerde bu problemlerin hepsinden kurtulabilir sıfır sermayeniz ile satışa başlayabilirsiniz. Dijital ürünlerinizi dünyanın herhangi bir ülkesindeki müşterinize sıfır masrafla gönderebilirsiniz. Bu avantajlar bilmeyen biri için kolay görünse de dijital ürün satışının da uzmanlığı ve bilinmesi gereken çok önemli püf noktaları vardır. Dijital ürün satışı yaptığım birçok platformda en başarılı satıcılar arasındayım, binlerce öğrencim oldu ve çok güzel kazançlara ulaştılar.

Sizlerde aşağıdaki mağazadan eğitimleri inceleyebilir aklınıza takılan her soruyu bana sorabilirsiniz.

Herhangi bir eğitimi alan arkadaşlarımıza sürekli destek vermeye devam ediyorum.

Mağaza Linki : https://www.shopier.com/beislo

Whatsapp iletişim : 05065025784