Herkeze Hayırlı Forumlar
CHF - CAŞ - UAD Para Birimleri İle Eşik Alma Method Sorunsuz Çalışmaktadır . Eşik Sıfırlama Tekrar Eşik Alma İle Beraber Nasıl Yayın Vereceğinizi Göstereceğim . Cloaker vs Kullanımı Gerekmez
İrtibat Numara : 0533 939 07 43
350 CHF 500 CAD Eşikli Method Sorunsuz Çalışmakta. |
13 Mesajlar | 4.355 Okunma |
Herkeze Hayırlı Forumlar
CHF - CAŞ - UAD Para Birimleri İle Eşik Alma Method Sorunsuz Çalışmaktadır . Eşik Sıfırlama Tekrar Eşik Alma İle Beraber Nasıl Yayın Vereceğinizi Göstereceğim . Cloaker vs Kullanımı Gerekmez
İrtibat Numara : 0533 939 07 43
Eşik sıfırlama denen şey ödeme profili kapatıp tekrar açmak mı oluyor? Farklı bir şeyse PM alabilirim.
Hocam gösterim sayısı 99 tıklama 335 wtf ? biraz console edit gibi geldi :)
Hocam gösterim sayısı 99 tıklama 335 wtf ? biraz console edit gibi geldi :)
Beyaz Eşya Servisi sEktöründe Oldugu İçin Saldırı Aldığından Dolayı Olmuş Olabilirmi Art Niyetli Düşünceniz İçin TEŞEKKÜR EDERİM.
Beyaz Eşya Servisi sEktöründe Oldugu İçin Saldırı Aldığından Dolayı Olmuş Olabilirmi Art Niyetli Düşünceniz İçin TEŞEKKÜR EDERİM.
Hocam art niyet ile ne alakası var bunun gösterim tıklamadan nasıl fazla olabilir sektör ile zerre alakası yok. Ben teşekkür ederim.
Hocam art niyet ile ne alakası var bunun gösterim tıklamadan nasıl fazla olabilir sektör ile zerre alakası yok. Ben teşekkür ederim.
Bu konuda ciddimisin . Gösterim 100 ken - Tıklama 500 olamazmı ????
Sahte tıklama almış hesap bu olabiliyor evet ama sizin onu referans gösterip satışa eklemenizde olmamış sanki hocam :)
Sahte tıklama almış hesap bu olabiliyor evet ama sizin onu referans gösterip satışa eklemenizde olmamış sanki hocam :)
Görseldeki resim reklam yayına sorunsuz girdiğinin temsilidir . Güncel resim isteyenlere zaten atıyorum .
Reis, adamın sayfa to'su %300'lerde. Sahte tıklama olmuş işte inat etme sende :)