ProfReklam adlı arkadaştan 100 CHF method satın alınmıştır. Kendisi gayet samimi ve sabırlı bir şekilde her sorunumuza çözüm üretiyor ve elinden geleni yapıyor. Daha önce yerlisi yabancısı birçok kişiden yüzlerce dolara method almıştım. Verdiğimiz paranın karşılığını almayı bırakın sorun olduğunda cevap bile vermeyip bir süre sonra engel yedğimizle kalıyorduk. Uzun uğraşlar sonucu kendimiz deneyelim buluruz belki dedik kimseye paramızı vermeyelim ama nafile. Giden zaman ve harcadığımız paraya oldu. Ayrıca evde bir cüzdan dolusu farklı farklı bankalardan kredi kartları doluştu. Çoğunun halen zarfını bile açmadım. Bu arkadaş neyi nerden nasıl alacağımızı hangi banka hangi proksi gibi gerekli ekipmanları kendisi bize söylüyor. Üstelik methodun olası bir çalışmamazlık durumunda farklı çözümler sunarak bir nevi güncelleme sağlamış oluyor. Method bende 10 da 8 yada 9 oranında çalışıp yayın alıyor. O kalan 1 tane firede bizden kaynaklı sanırım ama yinede çok yüksek bir başarı benim için. Bende ilk etapda şöyle düşündüm. Bu adama parayı veririz buda bize basit bir pdf ve video dosyalarını atar. Alın uğraşın der diye zannettim ama öyle olmadı. Halen günü birlik mesaj atar neyi nasıl yapalım diye fikir alırız.
Kısacası sürekli ads ile ilgilenen reklama ihtiyacı olan hızlı sektör yavaş sektör farketmeksizin herkesin işine yarayacağını düşündüğüm bir method almış olacaksınız. Krala selam olsun buradan ;)
Teşekkür ederim hocam ilginize tekrardan. Bizler aldığımız paranın karşılığını vermeye çalışıyoruz. Telegramdan 7/24 uyumadan herkese teknik destek sağlıyoruz. Ve en önemlisi konumuzda mesajımızda ne yazıyorsa onu yapıyoruz ne eksik ne fazla. Teşekkür ederim tekrardan yorumunuz için