lostyazilim
lstbozum
wmaraci reklam

GoxeL GoxeL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2023
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek teknik eleman
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Site adı: İtirafhane

site adresi: https://itirafhane.com.tr      https://itirafhane.xyz

Açıklama: Kişilerin bazen kimseye açıklamayamadığı gizlediği ve itiraf etmeye çekindikleri konuları rahatlıkla paylaşabilmeleri için açılan sitemizdir.

Açılış tarihi: Mayıs 2023

Ek not: Script tamamen yazılımcısı tarafından ücretsiz dağıtılan scriptti. Fakat scriptte bir çok açık hata ve eksikler vardı çalışır hale getirmek biraz zaman aldı ama değdiğine düşünüyorum ve maalesef öyle ki footer kısmında yazılımcı arkadaşın bilgilerini dahi kaldırmak zorunda kaldım logoyu footer kısmında gösterdiği ve sistemin çalışabilmesi için. Ama en kısa sürede tekrar çalışır halde ekleyeceğim footer kısmını yazılımcı arkadaşın emeğine saygısızlık olmaması adına.

xyz uzantısı geçici olarak kullanılmakta com.tr uzantısı bazen geç cevap verdiği için (domain firması sorunu en kısa zamanda çözeceğini belirtti.)

logoya takılmayın lütfen geçici olarak öylesine konuldu basit ama bir o kadarda akılda kalıcı logo tasarımı yapılacak.

Sizlerden ricam öneri ve düşüncelerinizi paylaşmanızdır. Şimdiden hepinize teşekkürler..

wmaraci
reklam

akaynar akaynar Ölüm var Unutma Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Frelancerr
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 557
  • Beğeniler 83 / 82
  • Ticaret 5, (%100)

Site açılsa belki düşüncelerimi paylaşırdım lakin hala açılmadı siteye ulaşılmıyor hatası mevcut buşekilde hangi kullanıcı siteni kullanır bu basit bir sorun değil basite alma geç açılma değil site açılmıyor 

Ruyagibievler.com  - Yeraltievleri.com - Haberhd.com -   SATILIKTIR.

• Üyelik 15.05.2023
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek teknik eleman
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

akaynar adlı üyeden alıntı

Site açılsa belki düşüncelerimi paylaşırdım lakin hala açılmadı siteye ulaşılmıyor hatası mevcut buşekilde hangi kullanıcı siteni kullanır bu basit bir sorun değil basite alma geç açılma değil site açılmıyor 

site şuan vermiş olduğum iki linktende açılıyor. acaba diyerek linkleri kontrol ettim com.tr ye ssl bağlamadığım için açılmamış olabilir sizde tekrar denermisiniz?

akaynar akaynar Ölüm var Unutma Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Frelancerr
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 557
  • Beğeniler 83 / 82
  • Ticaret 5, (%100)

girdim ve çıktım bence madem itiraf hatta isimsiz veya çakma isimler ilede itiraf yazanlar olacak madem ozaman şunuda yapmak gerekir diye düşünüyorum gizli itiraf yazanların itiraflarının mahremiyeti açısından siteye üye olmayan ki mail adresleri çakma olmamalı mail onaylı üyelik olması gerek bence spam mesajlara karşın ve sadece  normal insanların itirafları değil ünlü itiref lafçakma gibi kategoriler kısaca hem itiraf hemde gossip yani dedikodu olabilir içerik

Ruyagibievler.com  - Yeraltievleri.com - Haberhd.com -   SATILIKTIR.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.05.2023
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek teknik eleman
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

akaynar adlı üyeden alıntı

girdim ve çıktım bence madem itiraf hatta isimsiz veya çakma isimler ilede itiraf yazanlar olacak madem ozaman şunuda yapmak gerekir diye düşünüyorum gizli itiraf yazanların itiraflarının mahremiyeti açısından siteye üye olmayan ki mail adresleri çakma olmamalı mail onaylı üyelik olması gerek bence spam mesajlara karşın ve sadece  normal insanların itirafları değil ünlü itiref lafçakma gibi kategoriler kısaca hem itiraf hemde gossip yani dedikodu olabilir içerik

Sistem üyelikle çalışmakta üye olmayan itiraf paylaşımı yapamıyor spama karşı olarak ise yönetici tarafından onaylanmadan yayınlanmıyor. Kategoriler ise kolayca eklenebiliyor. Sadeceyoğun tempoda desem tasarımı yaptığımız için site üzerinde şuan fazla oynama yapamıyorum :(

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al