Psycho adlı üyeden alıntı

Neyseki tarafınızdan affedilmişim, çok şükür. Ve yine sayenizde elektroliz cihazının Amazon'da da satıldığını öğrenmiş bulundum. Allah razı olsun sizden. 

 

Belli ki siz zahmet edip elektrolizin tam olarak ne olduğunu, ne işe yaradığını araştırma zahmetine girmeyeceksiniz. En azından konuyu okuyanlar sizin bu yanlış bilgilerinizde boğulmasın diye aşağıya incelenebilecek birkaç bağlantı bırakıyorum.

 


Ah ah insan oğlu neden böyle anlamıyorum. Kendini haklı çıkartabilmek adına demogojinin sınırlarını zorluyor.

Önce bilmiş bilmiş hakaretvari elektroliz denilen cihazın bu olmadığını insanları kandırdığımı söyledikten sonra şimdide olayı başka bir boyuta taşıyarak farklı şekilde kendinizi savunuyorsunuz.

Eğer devam edecekseniz öncelikle ilk yazdığınız mesajda hatalı olduğunuzu alelen itiraf etmenizde fayda var.

Vermiş olduğunuz linkleri inceleyerek bende bilgilerime bilgi kattım demek isterdim fakat bildiğim şeyleri hatta videoda bahsettiğim şeyleri bana tekrar okutma zahmetinde bulunmanız şaşırtmadı beni :)

Video'da suyun kirliliği konusuna hiç değinmemiş bilakis yoğunluktan bahsetmiş bulunmaktayım.

Saf suya ister tuz atın, ister klor farketmez mesele suyun içinde çözünen maddelerin fazla olması. Ve bu maddelerin fazlalığından dolayı renk değiştirme söz konusu. İçinde yararlı ve zararlı maddeler bulunuyor ve bunların neyi ne kadar bu cihazlar söylemiyor şeklinde bir bilgi vermiş bulunmaktayım.

Ayrıca: Ne bir su arıtma firmasının tanıtımını yaptım, nede bulunduğum şehirden bahsederek şebek suyu hakkında olumsuz bir şey söyledim.

Hatta ve hatta hazır suların ambalajını sökerek firmalar hakkında yanlış kanılar oluşmasını önlemek istedim.

Bakalım olay daha hangi yerlere çekilecek. 

Bu yorumu okuyan arkadaşlar olursa diye özlü söz bırakayım, anlayanlar çıkacaktır beni.

Köre renk tarifi ne kadar kolay olabilir ki? Ama vazgeçmedim, umudumu kaybetmedim, mücadelemi sürdüreceğim.