Bu jenerik domain seo açısından avantaj sağlar mı ? Emek vermeye değer mi ? Seo ve domain bakımından tecrübesi olan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim.
,
Domain : sondakika.news
Bu jenerik domain seo açısından avantaj sağlar mı ? Emek vermeye değer mi ? Tecrübe |
8 Mesajlar | 1.199 Okunma |
Bu jenerik domain seo açısından avantaj sağlar mı ? Emek vermeye değer mi ? Seo ve domain bakımından tecrübesi olan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim.
,
Domain : sondakika.news
Bence güzel domain
domain güzel ama uzantıdan kaybedıyor ne yazıkkı
domain güzel ama uzantıdan kaybedıyor ne yazıkkı
uzantının avantajları var aslında. Google kelime aramalarının yanına otomatik olarak news kelimesini türkçeye çevirip haber haberleri, haberi aramalarında da gösteriyor. aslında news uzantısı fazladan avantaj sağlıyor diyebilirim.
uzantının avantajları var aslında. Google kelime aramalarının yanına otomatik olarak news kelimesini türkçeye çevirip haber haberleri, haberi aramalarında da gösteriyor. aslında news uzantısı fazladan avantaj sağlıyor diyebilirim.
bana örnek bir site gösterin o zaman google de ön sıralarda olmuş news uzantılı
bana örnek bir site gösterin o zaman google de ön sıralarda olmuş news uzantılı
3 yıllık bir domainin 25 yıllık domainlerin hemen önüne geçmesini mi bekliyorsun ? Hemde haber alanında
Uzantısı çok popüler bir uzantı değil tavsiye etmem.
3 yıllık bir domainin 25 yıllık domainlerin hemen önüne geçmesini mi bekliyorsun ? Hemde haber alanında
o zaman news uzantısının önemi kalmıyor.
Ha şunu derseydiniz saygı duyardım maddi gücle yapılabilir olay. Maddi gücünüzde yok ise o sektöre girmek hayal kırıklığı yaratır.