Merhaba 3 gün önce hizmet satın aldım üzerinden 3 gün geçti hiç bir şey gelmedi
🚀 BARLASMEDYA.COM 🏆 En Kaliteli Servisler 🥇 Takipçi, Beğeni, İzlenme, Yorum Hizmetleri |
72 Mesajlar | 6.326.681 Okunma | ||
310 | 158.646 | |||
31 | 27.820 | |||
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin! |
izlenme vb servisler su anda calısmamakta panelde girişte belirtilmiştir efendim bilginiz olsun
Herseysosyal adlı üyeden alıntı
izlenme vb servisler su anda calısmamakta panelde girişte belirtilmiştir efendim bilginiz olsun
aideleri saglamıs zaten hepsinde size digerlerinide kısmı tamamlamış + bi link'e 3.4 defa aynı anda sipariş girmişsin aynı servisten gelmemesi cok normal bunun hocam. aynı linke tamamlanmadan sipariş girme asla.
aideleri saglamıs zaten hepsinde size digerlerinide kısmı tamamlamış + bi link'e 3.4 defa aynı anda sipariş girmişsin aynı servisten gelmemesi cok normal bunun hocam. aynı linke tamamlanmadan sipariş girme asla.
İlginiz için teşekkürler kısmı tamamlananlarda gelmedi gönderildi diyor ama ne üye nede rtw gelmedi
İlginiz için teşekkürler kısmı tamamlananlarda gelmedi gönderildi diyor ama ne üye nede rtw gelmedi
garantili servis degilse düşüş olmuş olabilir gönderilen birşey tamamlanmışsa kesinlikle gönderilmeden tamamlanmaz asla + en kaliteli yazılımlar ile calısıyoruz hata kesinlikle olmaz yani
garantili servis degilse düşüş olmuş olabilir gönderilen birşey tamamlanmışsa kesinlikle gönderilmeden tamamlanmaz asla + en kaliteli yazılımlar ile calısıyoruz hata kesinlikle olmaz yani
31 mayıstan beri gelen giden yok bekliycez mi Bi çözüm yolu var mı
Merhaba tiktok takipçi servisleriniz anlık sorunsuz çalışıyorsa üye olup sipariş vericem bilgi verirmisiniz
calısıyor sorunsuz özel tiktok servis kategorisinde
Sipariş verdim beklıyorum. umarım çalışırda ardı arkası gelır.
Malesef çalışmıyor hocam. Destek bölümünüde yazdım. Malesef.