Herhangi bir hizmet almamışsın sadece benimle olan konuşmandan gelip buraya karalama yapıyorsun. Benim hangi numarayı kullandığım şahsi numaramı verip vermeyeceğim veya adresim seni alakadar ediyor mu?
Forumda üyeliğim doğrulanmış bir şekilde duruyor. Boş karalama mesajları atma buraya gelip.
10 haziranda methodunun güncel olduğunu söyleyip satışa çıkarmışsın fakat bana method satın almak için yazıyorsun. Amacının zaten çirkeflik olduğu buradan bile belli madem methodun var ve satıyorsun o zaman niye alıcı gibi yazıyorsun :)Ben yukarıda acık bir şekilde konuyu takip eden herkes okusun diye gerekli şeyleri belirttim. Madem bu kadar güveniyorsun düşüncene gel gör :) BABADAN öğütlüyüm YETİM doyurmaya
Profil konumu antalya , birine kocaeli , birine konya, diğerine başka bir şehir...TR numarası yok. Sadece lafı çarpıtmaya çalışıyorsun sadece method alacak arkadaşlara uyarı geçiyorum. Tekservis isimli bir üye vardı onunla çok benziyorsunuz :)
Fakat Şehirler arası ışınlanma methodunu satıyorsanız alabilirim. Kolay gelsin polemiğe veya acıtasyona gerek yok. Herşey bariz ortada.