-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Jandarma
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar, 1 aylık sitem yaklaşık 80 içeriğim var. Her içeriğim ortalama 1.sayfada yada 2.sayfada yayınlanıyor ancak daha sonra yok oluyor indexim hiç bir şekilde indeximi göremiyorum sorun nedir?
Örnek olarak: https://ogrenicem.com/ventolin-buhar-balgam-soktururmu-ventolin-muadili/
Ventolin Buhar Balgam Söktürürmü aramasında 6-7.sıradaydım daha sonra komple kalkttı indexim göremiyorum arama sonuçlarında.
NOT: konu örnek olarak verilmiştir. Böyle birsürü içerik var dün yoktu mesela bu konu araması googlede bugün tekrardan gelmiş sıralamaya
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: dogukanerdagi34 (03.08.2023 16:51)
Bu mesaj @Pasa tarafından doğru cevap olarak işaretlenmiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Sitenizi kontrol ettim
150 200 liraya satılan 100 Blog Backlink isimli paketlerden yaptırmışsınız. Az paraya çok çalışma yaptıran sazanov platformuna siz de hoşgeldiniz. Hocam backlink geçmişiniz tamamen spam :)) Siteniz spama girmek üzere, siz gelmişsiniz diyorsunuzki index problemim var vs :) size yapılmış backlink çalışmalarının tamamını kaldırın böyle backlink olmazki, tabiki sitenizi bile kaybedersiniz bu kafayla giderseniz. Yanlış anlamayın sert uyarı olsun diye yazıyorum bu şekilde.
1 aylık sitede 80 içerik var dediniz, bir de içerik bazında bakalım bu içerikler nerde yazdırıldı ? Sıfırdan mı yazıldı, Aİ ile mi yazıldı, spinleme mi yoksa çevirme mi tam olarak içeriklerin özelliği nedir ?
Mesela genel index problemi yaşamanızla ile ilgili şu konuyu okuyun derim, çözüm sunmuş olayım fakat bu backlinklerle çok zor yani başarılı olmanız. Keşke yaptırmadan önce araştırsaymışsınız.
https://wmaraci.com/forum/google/yazilarinizin-saniyesinde-google-da-gozukmesini-ister-misiniz-wp-otomatik-index-654562.html
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: LastWebmaster (03.08.2023 14:37)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Sitenizi kontrol ettim
150 200 liraya satılan 100 Blog Backlink isimli paketlerden yaptırmışsınız. Az paraya çok çalışma yaptıran sazanov platformuna siz de hoşgeldiniz. Hocam backlink geçmişiniz tamamen spam :)) Siteniz spama girmek üzere, siz gelmişsiniz diyorsunuzki index problemim var vs :) size yapılmış backlink çalışmalarının tamamını kaldırın böyle backlink olmazki, tabiki sitenizi bile kaybedersiniz bu kafayla giderseniz. Yanlış anlamayın sert uyarı olsun diye yazıyorum bu şekilde.
1 aylık sitede 80 içerik var dediniz, bir de içerik bazında bakalım bu içerikler nerde yazdırıldı ? Sıfırdan mı yazıldı, Aİ ile mi yazıldı, spinleme mi yoksa çevirme mi tam olarak içeriklerin özelliği nedir ?
Mesela genel index problemi yaşamanızla ile ilgili şu konuyu okuyun derim, çözüm sunmuş olayım fakat bu backlinklerle çok zor yani başarılı olmanız. Keşke yaptırmadan önce araştırsaymışsınız.
https://wmaraci.com/forum/google/yazilarinizin-saniyesinde-google-da-gozukmesini-ister-misiniz-wp-otomatik-index-654562.html
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: LastWebmaster (03.08.2023 14:37)
1 kişi bu mesajı beğendi.