Selamlar herkese,

İstanbul Anadolu yakasında (Ümraniye, Çekmeköy, Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar) civarında eşyalı kiralık daire aramaktayım. 1+0 1+1 fark etmez bütçe ise 8 ila 15 arasındadır. 

Ev sahibi arkadaşlardan tek ricam şudur;

Kurumsal firmada yazılım mühendisi olarak çalışmaktayım ve haliyle avans vb gibi önden ödeme alma imkanım ne yazık ki yok. Mecburen ay sonundan ay sonuna denk getirmem gerekiyor ve haliyle giriş ücretlerinin tamamını ay sonu ödeyebilirim. Bunları sorun etmeyecek gayet anlayışlı arkadaşlar ile görüşmek isterim. Emlakçı arkadaşlar lütfen muhattap olmayınız, 1 haftadır sizlerle uğraşıyorum ve gerçekten sizden midem bulandı. Bunun yanı sıra ev sahibi arkadaşlardan da ricam şudur, 14 15 etmeyecek evi lütfen o fiyatlardan yedirmeye çalışmayın. Hem öğrenci hem bir çalışanım ben ve neredeyse 1 haftadır bu sorunlarla çarpışıyorum. Köpek bağlasak durulmayacak yerden 20 isteyeni de gördüm 30 isteyeni de. Kolay yoldan para kazanma sevdasına girliyor anlıyorum fakat evini kiraya vermek ne yazık ki kolay yoldan para kazanmaya dahil değildir.

Tek ricam ve maruzatım bunlardır, yardımcı olabilecek arkadaşlar için şahsi numaramı bırakıyorum, lütfen whattsappdan kontak kuralım. İletişim için tıklayabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar.