lostyazilim
tr.link

Eşikli Reklam Hizmeti Alınacak - Method Satıcıları Nerdesiniz :)

2 Mesajlar 763 Okunma
lstbozum
tr.link

recepcaliskan recepcaliskan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Adsense Onayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 43 / 50
  • Ticaret 21, (%95)

Merhaba, kategori method satışından geçilmiyor maşallah herkes %100 çalışan reklam methodunun satışını yapıyor.

Reklam atabilen methodu çalışan arkadaşlar buyursun gelsin günlük 5000TL ödeyeceğim, belirli saatler arasında eşikli olarak reklam hizmeti versin yeterli. (50TL FATURALANDIRMALI TL HESAPLARIDA UYGUNDUR)

Sektör zorlu veya sıkıntısı olan bir sektör değil normal düz reklam atabileceğiniz bir sektör. Yurt dışına reklam açılacaktır.

Reklam hizmeti vermiyorum sadece method satıyorum diyen arkadaşlar 2 gün boyunca parasıyla reklam hizmeti versin üstüne methodu satın alayım sorun değil :) 

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: recepcaliskan (06.10.2023 19:34)

wmaraci
reklam

Esenbir Esenbir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2023
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 6 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

recepcaliskan adlı üyeden alıntı

Merhaba, kategori method satışından geçilmiyor maşallah herkes %100 çalışan reklam methodunun satışını yapıyor.

Reklam atabilen methodu çalışan arkadaşlar buyursun gelsin günlük 5000TL ödeyeceğim, belirli saatler arasında eşikli olarak reklam hizmeti versin yeterli. (50TL FATURALANDIRMALI TL HESAPLARIDA UYGUNDUR)

Sektör zorlu veya sıkıntısı olan bir sektör değil normal düz reklam atabileceğiniz bir sektör. Yurt dışına reklam açılacaktır.

Reklam hizmeti vermiyorum sadece method satıyorum diyen arkadaşlar 2 gün boyunca parasıyla reklam hizmeti versin üstüne methodu satın alayım sorun değil :) 

Hocam askıdan dönme kaliteli mm hesablarımız mevcut ulaşın deneme yapalım geçersek reklamı ticaretimiz olur

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al