En Kampsamlı ve Tamamen Bulut Teknoloji ile geliştirilmiş Dia Bulut Erp Programı, Küçük Orta ve Büyük ölçekteki tüm işletmelerin iş süreçleri ile ilgili tüm gereksinizmlerini kapsayacaktır.
İçerisinde ihtiyaca göre seçebileceğiniz bir çok modül ve çözüm bulunmaktadır. Belli Başlı Özellikleri Kısaca aşağıda ki gibi, detaylı bilgi almak isteyenlere gerek ziyaretle gerek online sunum ve demo imkanı sunabiliriz.
Ayrıca farklı ihtiyaçlara yönelik gerek yazılım gerekse teknoloji destek ve danışmanlık hizmetleri ile 18 yıldır müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Dia Bulut Erp Genel Özellikleri ve Modülleri
- Genel ve Ön Muhasebe Programı
- E Fatura - E Arşiv - E İrsaliye E Defter Çözümleri
- Depo ve Stok Yönetimi
- Mobil saha satış programı
- Kolay Muhasebe Programı
- Tüm özellikleri Mobil Uygulamadan Kullanabilme yeteneği ( Bir çok erp de bu özellik yoktur yada çok yüzeyseldir)
- Teknik Servis Yönetimi ( Araç srrvisleri- Asansör Servisleri Beyaz eşya elektronik servisi gibi işletmeler için oldukça kullanışlı bir çözüm)
- Dia Restoran ve Kafe Pastahane Yönetim Çözümü ( İster zincir restoran olsun veya tek şube olsun büytünleşik çözüm sunmaktadır)
- Kapsamlı Gelir Gider Takip Finas Yönetimi
- Dia Crm - Müşteri ilişkileri yönetimi ( Teklif, Fırsat ve potansiyel satışlarınızı müşteri bilgilerinizi kolayca takip edebilirsiniz) Otomatik mail sms fonksiyonları ile müşterilerinizle sürekli iletişimde kalırsınız.
- Dia Otel Yönetim Programı ( Hangi ölçekte olursa olsun tüm otel işletmeleriniz tüm süreçlerine destek olmaktadır)
- Dia Mağaza ve Perakende Yönetimi (Perakende hızlı satış ekranları ile hangi sektörde olursanız olun, müşterilerinize hızlı hizmet vererek satış süreçlerini hızlandırabilirsiniz)
- İş akış Yönetimi - Flow - Bazı işletmerde çeşitli onay süreçleri olabiliyor, bu onay ve iş akış süreçlerini kolayca tasarlayıp kişilerden bağımsız ,kurallara bağlı olarak yönetebilirisiniz.
- Görev ve Anket Yönetimi ( Çalışamlarınıza zamanlı görevler verebilir, çalışanlarınıza veya müşterilerinize anketler oluşturarak daha doğru bir müşteri ilişkileri yönetimi sağlayabilirsiniz.
- Bordor ve insan kaynakları yönetim sistemi ( şirket çalışanlarınızı tüm yasal süreçlere uyumlu olarak yönetmek çok kolay ve hızlı- işe giriş bildirgesi , izin yönetimi, eğitim yönetimi gibi geniş özellikler mevcuttur.)
- Dia B2B VE B2C Programı - Şirketinizin ürünlerinizi internetten ister bayilerinize isterseniz müşterilerinize kolayca satmanıza ,tahsilat yapmanıza olanak sunan e-ticaret platformu)
- Online Pazaryerleri ile tam entegrasyon ( N11, Trendyol, Hepsiburada vb )
- İş zekası ve raporlalama Modülü ( şirketiniz ile ilgili tüm hazır raporları ister mobil cihazlarınızdan isterseniz bilgisayarınızdan takip edebilirsiniz, geniş ve çeşitli raporların yanında, kendinize özgü rapor ihtiyaçlarınızı özel olarak tasarlatabilirsiniz.
Daha fazla detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz. Ada İnnova Teknoloji - Dia Yazılım Bayisi ve Çözüm Ortağı
Not: Dia Erp Programı dışında , Farklı Yazılım çözümleri ve Ön Muhasebe Programı hizmetlerimiz, mevcutta kullandığınız diğer yazılımlar örneğin ; logo destek danışmanlık ve eğitim hizmetlerimizde mevcuttur.