wmaraci reklam

Sosyo360.com En Ucuz İnstagram Takipçi Satın Al

5 Mesajlar 508 Okunma
wmaraci reklam

YunusCoskun YunusCoskun Sosyal Medya Uz Altın Üye
  • Üyelik 13.09.2021
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek Sosyal medya uzmanı
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

Sosyo360.com Ekibi olarak Siz Değerli Müşterilerimize Aralık Ayı Boyunca %25 İndirim Sağlamaktayız !!!

131794-656d0db2aaadd.jpg

 

 

131794-656d0dbda61ad.jpg

Ucuz Takipçi Satın Al

Takipçi satın al, yükselmenin keyfine var! Sloganıyla hareket eden Sosyo360, bünyesinde hizmet veren profesyonel bir SMM paneldir. Sosyal medya, herkesin bir dilim almaya çalıştığı büyük bir pastadır. Rakipleriniz yerken siz bakmak istemiyorsanız, kaliteli hizmetlerimizden yararlanarak onları geride bırakabilirsiniz! 

Hesabımın ayakları yere sağlam basmalı ve ben emin adımlarla ilerlemeliyim diye düşünüyorsanız, sosyal medyada başarı kapısı olan Sosyo360size en iyi şekilde yardımcı olmak için hazırdır! 

Ucuz Takipçi Satın Al

Ucuz takipçi satın al sözünden dolayı ikilemde kalmanıza gerek yok. Çünkü kalite politikamız fiyatlara göre şekillenmiyor. Piyasanın en uygun fiyata takipçi satın al sitesi olsak da, bu durum kaliteden taviz vermemize yol açmıyor. Aksine, tüm paketlerimizde aynı üstün kaliteyi sunuyoruz. 

En ucuz takipçi satın al arayışında olanları çözüme ulaştıran Sosyo360, ‘iyi hizmet hiç bu kadar hesaplı olmamıştı!’ demenizi sağlamaya kararlıdır.

Güvenilir Takipçi Satın Al

Sitemiz dinamik ve gelişmiş bir altyapıya sahiptir. Üyelik, sipariş oluşturma ve ödeme yapma gibi tüm işlemler güçlü SSL şifreleme ile koruma altındadır. 

Ödemenin tahsil edilebilmesi için PayTR sisteminden yararlanılır. Güvenle online takipçi alışverişi yapabileceğiniz sitemizde bilgilerinizin gizliliği garanti altındadır. 

  

Ne bizim ne de başka bir kişinin kredi kartı bilgilerinize erişme ihtimâli yoktur. Öte yandan hiçbir takipçi satın al paketinde hesabınızın şifresi talep edilmez. Size düşen tek şey yalnızca istediğiniz takipçi satın al paketini belirlemek ve kullanıcı adınızı girmektir. Parola ve benzeri hassas bilgilerinizi paylaşmanıza gerek yoktur. 

  

Sizden bu bilgileri isteyen sahte takipçi sitelerinden uzak durmanız önem taşır. Aksi takdirde maalesef hesabınızı kaybetmeniz muhtemeldir. 

  

Sosyo360Nasıl Hizmet Verir? 

Takipçi satın al, popüler olmanın tadını çıkar! Diyen Sosyo360.com, bu sloganını her hizmetine yansıtır. Müşterilerinin hesaplarını ve sayfalarını kendisine aitmiş gibi gören, önemseyen ve sahiplenen panelimiz, bu yüksek hassasiyetiyle diğer SMM panellerden ayrılır. Farkını tüm ürünlerinde ortaya koyan Sosyo360, uygun fiyat, maximum kalite, %100 güven, hızlı teslimat ve en iyi sonuç ayrıcalıklarını bu paketlerde bir araya getirmiştir. 

  

İhtiyaçlara yönelik fakat beklentilerin üzerinde hizmetlerimiz, sizi de hedeflediğiniz noktaya kısa sürede ulaştıracaktır. Bu kapsamda takipçi satın al paketlerimizin genel özellikleri şöyledir: 

  

Bütün paketlerimiz tamamen güvenilirdir. Hesabınızı asla tehlikeye atmaz. Banlanmak, paylaşım veya gösterim engeli yemek, buna benzer sınırlamalarla karşılaşmak gibi olumsuzluklar yaşamazsınız. 

Hepsi Takipçi satın al şifresiz olarak sunduğumuz paketlerdir. Takipçi dışındaki diğer paketlerimizde de hesabınızın şifresini istemeyiz. 

Anlık gönderim garantisi vardır. Saatlerce beklemek zorunda kalmazsınız. 

Takipçi gönderimi belirtilen sürede tamamlanır. Gecikme olmaz. 

Hesabınıza gelecek kullanıcılar aktif ve gerçek hesaplardır. Bu nedenle etkileşime geçerler. Beğeni, yorum, izlenme gibi etkileşimlerinizi artırırlar. Hesabınızı zenginleştirir, içeriklerinizi okur/izler, hesabınıza hareketlilik katarlar. 

İyi o zaman takipçi satın al paketlerinden birini alarak beğeni ve izlenme de kasabilirim diye düşünebilirsiniz. Bu kısmen doğrudur. Fakat tüm takipçiler gerçek olduğu için, hepsinin paylaşımlarınızı beğenmeyeceğini ve yorum yapmayacağını unutmamanız gerekir. Herkes ilgisini çeken içeriklerden istediğini beğenir, istediğini beğenmez. Yorum bırakıp bırakmamak da onların insiyatifindedir. Beğeni artırma, izlenme artırma, retweet artırma gibi hedefleriniz varsa, bu doğrultuda hazırladığımız özel paketlerden yararlanmanız gerekir. 

Takipçi satın al paketlerimizin bazılarında ‘karışık kullanıcılar’ ibaresi yazar. Kadın/erkek veya Türk/yabancı karışık takipçi istiyorsanız bu paketler sizin için idealdir. 

Takipçi satın al paketlerimizin süresi 24 saati geçmez. Bazıları 1 saat içinde tamamlanır. Bazı paketlerin tam olarak bitmesi 24 saati bulabilir. Çünkü tüm takipçiler bir anda gönderilirse sosyal medya algoritmaları bunu fark eder. Hesabınız spam filtresine takılarak kara listeye girebilir. Bu ince ayrıntıya da çok dikkat eden SMM panelimiz, yüksek takipçi-beğeni-izlenme paketlerini 24 saate yayarak göndermeyi tercih eder. Böylelikle hesabınızın kısıtlanma gibi bir ihtimâli kalmaz. 

Beğeni paketlerimiz hashtag ve Keşfet etkilidir. Anahtar kelime sonuçlarında görünürlüğünüzü artırır. Keşfet sekmesine çıkmanızı sağlar. 

Paketlerimizn bir kısmı 'telafili-garantili' ibaresiyle sunulur. Trend Topic paketi buna örnektir. Örneğin istediğiniz süre boyunca TT'de kalamazsanız telafi hizmetimiz devreye girer ve tekrar Trend Topic'e yükselirsiniz. Telafili takipçi satın al paketlerimizde ise, düşme yaşanması hâlinde ek takipçi gönderimi sağlanarak mağduriyet yaşamanız önlenir. Garantili takipçi satın al paketlerimizin yanı sıra ‘düşüşlerde garanti yok’ ifadesi içeren paketlerimiz de vardır. Buna dikkat etmeniz rica olunur. 

Hepsi güvenilir takipçi satın al paketlerimizdir. Hesabınızda yetkisiz işlemlerin gerçekleştirilmesine yol açmaz. Başkalarını takip etmez, kimsenin gönderisini beğenmezsiniz. Profilinizde sizden habersiz hiçbir değişiklik olmaz. Sadece siz, organik takipçi kazanmanın keyfini yaşarsınız! 

Kaliteli takipçi satın al paketlerimizde ve diğer hizmetlerimizde 7/24 destek avantajı vardır. Böylelikle alışveriş öncesi merak ettiğiniz her şeyi sorarak detaylı yanıt alabilirsiniz. Paketi sipariş verdikten sonra da aklınıza takılanları yine bize iletebilir, herhangi bir sorun yaşarsanız ânında çözüm bulabilirsiniz. 

Neden Sosyo360? 

Ucuz takipçi satın al aramasıyla birçok SMM panel sitesine ulaşmanız mümkündür. Bizi onlardan farklı kılan yönlerimiz şunlardır: 

  

Takipçi kalitesini fiyatına göre artırıp azaltmayız. En ucuz fiyatlı takipçi satın al paketimizin kalitesi ne ise, en yüksek fiyatlı paketimizin kalitesi de aynıdır. 

Yaptığımız işi basitçe ‘takipçi kasma’ olarak görmeyiz. Her bir siparişe önemli bir proje gözüyle bakarız. Çünkü biliyoruz ki herkes, sosyal medyada belli bir noktaya gelmek için takipçi satın almayı tercih eder. Dolayısıyla verilen siparişler sadece takipçi değerini sayısal olarak artırmaktan ibaret değildir! 

Paket içeriklerimiz detaylı olarak yazılıdır. Şeffaf çalışma prensibini benimseriz. Müşteriden hiçbir şeyi saklamayız. Sektörünün en çok rağbet gören SMM panellerinden biri olduğumuz için sürümden kazanmaya ihtiyaç duymayız. Kendimize etik ilkeleri rehber ediniriz. Bu yüzden, daha fazla müşteri kazanmak için paketlerimizde olmayan şeyleri vaad etmeyiz. Paket özelliklerinde ne yazıyorsa müşteri aynen onlarla karşılaşır. Kötü bir sürpriz yaşamaz, hayal kırıklığına uğramaz. 

Satış öncesi ve satış sonrası kesintisiz destek sunarız. ‘Çok müşteri’ değil, ‘sâdık ve mutlu müşteri’ anlayışını benimseriz. 

Profesyonel, özverili ve titiz çalışırız. İşimize değer verir, gerçek kazancın böyle hak edildiğine inanırız. 

Sosyo360Hangi Hizmetleri Sunuyor? 

Takipçi satın al paketlerimiz kendi içerisinde çeşitli gruplara ayrılır. Bunlardan bazılarını şöyle özetleyebiliriz: 

  

Instagram Takipçi Satın Al 

Sitemizde yer alan Instagram servisleri bu platformda adını duyurmak isteyenlere hitap eder. Video izlenme, Reels izlenme, organik beğeni, canlı yayın (İG TV) izlenme, fenomen ve Combo paketleri buna örnektir. 

  

Instagram takipçi satın al paketlerimiz etkileşim garantilidir. Keşfet sekmesinde görünür olmak istiyorsanız Instagram takipçi satın al paketleriyle hesabınızın popüleritesini artırabilirsiniz. 

  

Instagram bot takipçi satın al paketimiz de vardır. Bu paket sadece, etkileşim istemeyen, ‘takipçi sayısının artması yeterlidir’ diye düşünenler için uygundur. Aktif takipçi paketlerimizin hiçbirinde tek bir bot takipçi yoktur. 

  

Instagram takipçi satın al paketlerimiz de ayrı türlerde sınıflandırılır. Kaç takipçiye gereksinim duyuyorsanız o minvalde bir seçim yaparak bütçenizden tasarruf etmeniz mümkündür. 

  

Düşmeyen Instagram takipçi satın al işlemimiz 30 gün garantilidir. Böylelikle muhtemel takipçi düşüşleri hemen ânında telafi edilerek zararınız karşılanır. 

  

Ucuz Instagram Takipçi Satın Al 

Bireysel ve kurumsal hesapların tercihi olan Instagram ucuz takipçi satın al paketleri, fenomen olma yolunda daha hızlı mesafe katetmenizi sağlayacaktır! Garantili Instagram takipçi satın al paketlerimiz sayesinde sizi yarı yolda bırakmayacak, sâdık bir hedef kitle elde edersiniz. Kalıcı bir çözüm arayışındaysanız bu paketlerle hedefinize ulaşabilirsiniz. 

Olası düşüşlere karşı telafi garantimiz vardır. Instagram’ı profesyonel amaçlarla kullanacaksanız önce kemik kitle oluşturmanız gerekir. Instagram hesabının bel kemiği takipçilerdir. Sizi hayal ettiğiniz konuma onlar yükseltecektir. 

Instagram takipçi satın al paketlerimizle bu yolda adımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Tamamı aktif ve gerçek kullanıcılardan oluşan bu paketlerimiz, daha fazla etkileşim almanızda kilit rol oynayacaktır. Özetle; bir kere verdiğiniz takipçi siparişinin faydasını bir ömür görmeniz mümkündür! 

Instagram Türk Takipçi Satın Al 

Hedef kitlenizin tamamı Türk kullanıcılardan oluşuyorsa, Türk takipçi satın al paketlerimizden yararlanmalısınız. Hesabınızda her şey Türkçe olmasına rağmen sizi yabancı hesaplar takip ederse bu durum tutarsızlık meydana getirir ve göze batar. 

Ayrıca resimsiz, paylaşımsız, içi boş, işe yaramayan bot hesapların takip etmesi de anlamsızdır. Bu noktada Instagram Türk takipçi satın al  paketlerimiz size fazlasıyla yardımcı olacaktır. 

Instagram Takipçi Satın Al Güvenilir

Bütün takipçi satın al paketlerimizde ortaya koyduğumuz yüksek kalite ve dikkat ettiğimiz kriterler bu paketlerde de geçerlidir. Instagram hesabınızın şifresi talep edilmez. Gönderim anlık olarak başlar. Size belirtilen süre içinde tamamlanır. Paketi satın almadan önce ve aldıktan sonra destek ekibimizle günün her saatinde iletişime geçmeye devam edebilirsiniz. 

  

Youtube Abone Satın Al 

Youtube düşmeyen abone satın al hizmetimizle kanalınızı kısa zamanda geliştirebilirsiniz. Youtube’dan para kazanmayı planlıyorsanız başvuru yapabilmek için 1000 aboneye ihtiyaç duyacaksınız. 

  

İşte Youtube abone satın al hizmetimizle kalıcı, garantili, silinmeyen gerçek abonelere sahip olabilirsiniz. Bunlar isterse videolarınızı beğenip yorum yapabilirler. Hatta kendi hesaplarında da paylaşabilirler. Çünkü hepsi tamamıyla gerçek abonelerdir. 

Tiktok Takipçi Satın Al

Tiktok videolarınızın daha fazla izlenmesini ve en iyi Tiktokerlardan biri olmayı istiyorsanız Tiktok takipçi satın al hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Her müşterisine şanslı olduğunu hissettiren Sosyo360, Takipçimizmir adını verdiği SMM panelinde de bu vizyonuna bağlı kalır. 

  

Tiktok takipçi satın al paketlerimiz de tıpkı diğer paketlerimiz gibi %100 güvenlidir. Şifre gerektirmez. Kısa zamanda tamamlanır. Tiktok dünyasına hızlı bir başlangıç yapmanın tam zamanı diyorsanız paketlerimiz her an hizmetinizdedir. 

  

Tiktok İzlenme Satın Al 

Tiktok izlenme satın al paketlerimiz ile videolarınızın görünürlük oranını artırabilirsiniz. Çok iyi videolar paylaştığınız halde yeterince etkileşim alamamaktan şikâyetçiyseniz bu paketler size çözüm olacaktır. 

  

Videolarınızı daha görünür kılmak, daha fazla kişiye ulaştırmak, Tiktok Önerilenler sekmesinde yer edinmek için izlenme paketlerimizin ayrıcalığını deneyimleyebilirsiniz! Tiktok izlenme satın al paketlerimizle videolarınızın çok dikkat çektiğini göstererek potansiyel takipçilerinizde merak duygusu uyandırabilir, ilgi odağı hâline gelebilirsiniz. 

  

Tiktok Beğeni Satın Al 

Videolarınızın izlenmesi kadar beğenilmesi de çok önemlidir. Tiktok beğeni satın al paketlerimiz videolarınızın etkileşimlerini artıracaktır. Beğenilen videoların farklı insanlar tarafından görülmesi daha kolaydır. Tiktok’ta adınızı duyurmak, kendinizden bahsettirmek istiyorsanız Tiktok beğeni satın al paketlerimiz fazlasıyla işinize yarayacaktır! 

  

Sosyo360-Sosyo360Diğer Hizmetler 

Takipçi satın al hizmetlerinin yanı sıra gerçekleştirdiğimiz farklı çalışmalar da mevcuttur. Sosyal medyada öne çıkmanıza ve en iyiler arasına girmenize yardımcı olacak bazı hizmetlerimiz şöyledir: 

  

Twitter Trend Topic: TT listesine girmek ve gündem olmak istiyorsanız bu hizmetimizle sesinizi milyonlara duyurabilirsiniz! 

Twitter Retweet Satın Al: Tweetlerinizin daha çok paylaşılmasını ve yayılmasını arzu ediyorsanız bu paketimizi tercih edebilirsiniz. 

Youtube İzlenme Satın Al: Kanalınızın izlenme süresini bu paketle artırabilir, 4.000 saat izlenme eşiğini kolayca geçebilirsiniz. Böylelikle Youtube’dan para kazanmaya bir adım daha yaklaşmış olursunuz. Tüm Youtube servislerimiz için buraya tıklayabilirsiniz. 

Instagram Beğeni Satın Al: Instagram’da yüksek bütçeli reklam yayınlamaya gerek kalmadan gönderilerinizin etkileşim oranını artırabilirsiniz. Ne kadar çok beğeni alırsanız, diğer kişilere de ulaşma şansınız o kadar artar. Çünkü fazla beğeni alan gönderiler, insanların profil akışında daha üst sıralara yerleşir. Beğeni hizmetimiz Twitch ve Twitter platformlarını da kapsar. 

Takipçi satın al paketlerimiz yalnızca Instagram’a yönelik değildir. Aynı zamanda Twitter takipçi satın al ve Twitch takipçi satın al paketlerimiz de mevcuttur. 

Özetle SMM panelimiz, takipçi satın al paketlerinin yanı sıra diğer hizmetleriyle de sosyal medyada en büyük destekçinizdir. %100 memnuniyet odaklı hizmet anlayışını bütçe dostu fiyatlarıyla buluşturan Sosyo360, sosyal medyanın gözdesi olmak isteyenlerin tercihidir. 

  

Kaliteli Takipçi Satın Al 2023 

Kurulduğu günden beri sektördeki varlığını aynı çizgide sürdüren SMM panelimiz, kişisel ve kurumsal hesapların başvurduğu ilk adreslerdendir. Güvenli altyapısı, gelişmiş servisleri, alternatif ödeme seçenekleri, yüzlerce paket seçeneğiyle SMM panelimiz, sosyal medyadaki itibarınızı güçlendirmek için gerekli donanıma sahiptir. 

Ucuz takipçi satın al arayışlarına da yanıt veren Sosyo360, kaliteli hizmete bütçesini zorlamadan ulaşmak isteyenlere göredir. 

  

Instagram ucuz takipçi satın al,Twitter ucuz takipçi satın al, Twitch ucuz takipçi satın al gibi çözümler sunan SMM panelimiz, hesabınıza doğal bir popülerite kazandıracaktır. 

  

Çünkü yukarıda da ifade edildiği gibi, organik takipçi satın al paketlerimiz tamamen gerçek kullanıcılardan oluşur. Bu yüzden takipçi satın aldığınız anlaşılmaz. Alınan takipçilerin normal takipçilerden hiçbir farkı yoktur. Tek fark, bunlar için bir miktar ücret ödeyecek olmanızdır. 

Takipçi Satın Al, Başarı Seni Takip Etsin! 

Takipçi satın al paketlerimizden yararlanmak sadece etkileşimlerinizi artırmakla kalmaz. Potansiyel müşterilerinize ulaşmanız kolaylaşır. Hesabını iş amacıyla kullananlardansanız, takipçi satın almak prestijinizi güçlendirir. 

  

Sosyal medyanın parlayan yıldızlarından biri olmak artık imkânsız değil! Takipçi satın al paketlerimizle başarı için en büyük adımlardan birini atmış olacaksınız. 

  

‘Beni kim takip eder? Herkesin binlerce takipçisi var, benim paylaşımlarımı kim görecek, bu ürünleri nasıl satacağım?’ ve benzeri onlarca soru işaretinden kurtulursunuz. Paylaşımlarınızın değerini bilecek hedef kitlenizi ayağınıza getirmiş olursunuz. 

  

Yani takipçi satın al paketlerimizle sosyal medyada başarının temelini atarsınız. Artık o temeli geliştirmek sizin elinizdedir. Bu noktada ise beğeni, izlenme ve benzeri etkileşim paketlerimizle hesabınıza ivme kazandırabilirsiniz. 

  

Kısaca sıfırdan başlıyor olmanızın hiçbir önemi yoktur. Sosyo360sizi sosyal medyanın en güçlü hâliyle tanıştıracaktır. 

  

Tanınmış bir kişi olmak, sosyal medyanın sevilen isimleri arasına girmek tahmin ettiğinizden de kolaydır. Bizim yaptığımız tek şey takipçi satın al, beğeni satın al, izlenme satın al, abone satın al gibi paketlerimizle bu süreci kolaylaştırmaktır. 

  

Paylaşımlarınızın daha çok ilgi çekmesi, hesabınızın rağbet görmesi bu sayede mümkün olacaktır. Bu da size dijital âlemde prestij, marka bilinirliği, saygınlık olarak yansıyacaktır. Ayrıca müşteri pörtföyünüzün genişlemesine, satış hacminizin artmasına ve daha fazla kazanç elde etmenize büyük katkıda bulunacaktır. 

  

Uzun lafın kısası takipçi satın al paketlerimizin avantajları kendini fazlasıyla gösterecektir. Öte yandan fenomen bir hesap olursanız markaların kadrajına girerek onlarla işbirliği yapma ihtimâliniz doğablir. Unutmayın, sizin o popüler hesaplardan hiçbir eksiğiniz yoktur! İhtiyacınız olan tek şey takipçi ve etkileşimdir. Onu biz hallediyoruz, gerisi size kalmıştır! 

  

Düşmeyen Takipçi Satın Al Güvenilir

Güvenilir ve ekonomik paketlerimizden bir diğeri ise düşmeyen takipçi satın al paketlerimizdir, sizlerde sitemiz üzerinden düşmeyen takipçi satın al paketlerimizi inceleyerek bütçenize uygun olan paketlerimizi tercih edebilirsiniz. 

  

Düşmeyen takipçi satın al paketlerimizin en çok tercih edilen paketlerimizdir insanlar aldıkları takipçilerin düşmelerini istemedikleri için düşmeyen takipçi paketlerini satın alıyorlar.  

  

Bazı sitelerden gönderilen takipçiler bir süre sonra düşünce insanlar bu durumdan hoşnut olmadığı için biz Sosyo360.com olarak müşterilerimizi her zaman önemsiyoruz ve en kaliteli düşmeyen takipçi satın al hizmetini sunuyoruz ! 

Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: YunusCoskun (04.12.2023 02:24)

 

 

wmaraci
reklam

Hamdi Hamdi Cep Telefonu Teknik Servisi Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Cep Telefonu Teknik Servisi
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 26 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

10.000 yolla gelirse hesabına ibana hemen geçim

 

https://www.tiktok.com/ @_hamdiphone

Ladesmedya YunusCoskun

kişi bu mesajı beğendi.

Tüm Yüklediğim Dosya Şifreleri : HamdiPhone   www.hamdiphone.com.tr

YunusCoskun YunusCoskun Sosyal Medya Uz Altın Üye
  • Üyelik 13.09.2021
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek Sosyal medya uzmanı
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

Hamdi adlı üyeden alıntı

10.000 yolla gelirse hesabına ibana hemen geçim

 

https://www.tiktok.com/ @_hamdiphone

deneme amaçlı küçük alımlar yapabilirsiniz.

 

 

Hamdi Hamdi Cep Telefonu Teknik Servisi Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Cep Telefonu Teknik Servisi
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 26 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

YunusCoskun adlı üyeden alıntı

deneme amaçlı küçük alımlar yapabilirsiniz.

düşmeyen takipçi yolla 10.000 tane iban yolla bana atim düşüş olmuyacaksa 

 

 

Tüm Yüklediğim Dosya Şifreleri : HamdiPhone   www.hamdiphone.com.tr
wmaraci

YunusCoskun YunusCoskun Sosyal Medya Uz Altın Üye
  • Üyelik 13.09.2021
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek Sosyal medya uzmanı
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

Hamdi adlı üyeden alıntı

düşmeyen takipçi yolla 10.000 tane iban yolla bana atim düşüş olmuyacaksa 

tiktok takipçi paketinde düşüş yok hocam yazdıgı gibi güncellemeler olmadığı sürece düşmüyorlar zaten en çok satan hizmet o Eğer Alacaksanız site üzerinden alabilirsiniz. 

 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al