Merhabalar kaliteli backlink çalışması için yardım istiyorum ilgilenenler iletişime geçebiliriz
Backlink çalışması için yardım istiyorum |
5 Mesajlar | 676 Okunma |
Merhabalar kaliteli backlink çalışması için yardım istiyorum ilgilenenler iletişime geçebiliriz
CuneytYaman adlı üyeden alıntı
Referanslarım ve backlink paketlerimle ilgili bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.
Backlink çalışması diye birşey yoktur. Kaliteli tanıtım yazısı backlink vardır. Yorum backlink, veyahut alakasız dillerde ki sitelerden backlink almak faydadan çok zarar verir.
Özellikle backlink paketlerinden uzak durun, vakti ile hepimiz acemilik doneminde bu linkleri alıp, zarar gördük.
Backlink çalışması diye birşey yoktur. Kaliteli tanıtım yazısı backlink vardır. Yorum backlink, veyahut alakasız dillerde ki sitelerden backlink almak faydadan çok zarar verir.
Özellikle backlink paketlerinden uzak durun, vakti ile hepimiz acemilik doneminde bu linkleri alıp, zarar gördük.
aynen katiliyorum, ben de aldim site cöpe döndü. her yerde alakasiz sekilde paylasimlar cikiyordu. kesinlikle ve kesinlikle uzak durun backlink calismalarindan.
CuneytYaman adlı üyeden alıntı
Hocam güvenilir paketler arıyorsanız bana yazabilirsiniz.