MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arapça öğreniyoruz derken kendi dilimizi kaybediyoruz kimsenin haberi yok.Daha hala Türkçe öğretmen açığı olan öğretmenler var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İslami açıdan yaklaşmayın olaya. Haksızlığın daniskası var ortada onu açıkladım ben burda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MT Reklama
Haskovo
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bir önemli nokta eğitime yani insanların temel kişilik sahibi olmasındaki etken olan nokta olan şeye din vs. katarak insanların gerici olmasına yol açmak bence. Şuan hangi ülke din sayesinde kalkınmış ki? Bence herkes dinini ve iş,eğitim hayatını ayrı yaşamalı,yaşatılmalı yoksa ileri diye bir şey olmayacak.
Bu da onun kanıtı gibi bir şey. Yazık gerçekten.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Güzel bir mesaj gerçekten.
MT Reklama
Haskovo
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
BilMüh
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yapılmaya çalışılanın ne olduğunu anlamadığınızı söylemiş olmanıza karşın bir gerileme çabası olduğunu çözmüşsünüz bravo.
Konuyla ilgili şikayetinizi dile getirirken farklı mecralara laf çarpıtmak ancak sizin haklılığınızdan çalabilir. Bunu naçizane bir tavsiye kabul edin.
Öte yandan Almanca öğretmenliği konusunda beklentiniz ne idi acaba ? Biraz baktım ve geriye doğru 20,30 civarında bir atama söz konusu. Bu yıl az olduğuna göre önümüzdeki yıl yani sizin mezun olacağınız yıl bu sayının artma ihtimali yüksek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Laf çarpıttığımı siz de gayet açık olarak anlamışsınız bravo. Baktığınız rakamlara nerden ulaştınız bilmiyorum ama geçen atamalarda 202 atama vardı. Benim konuda anlatmak istediğimi anlamaya çalışmadığınız açık.
Umarım dediğiniz gibi olur ve mağdurlar az da olsa azalır. Şaka gibi gelmiyor mu size de 3 tane atama yapılması?
MT Reklama
Haskovo