Temu, Çin menşeili bir firmadır. Türkiye pazarına daha yeni giriş yaptılar ve kullanıcılarına özel indirimler sunuyorlar. Ne gibi indirimler dediğinizi duyar gibiyim 3000tL kupon veriyorlar ve zaten ürünleri çok ucuz durumda. 3000 TL kuponu almak için https://temu.to/m/uljltydua8f bu linke tıklayabilirsiniz.

Temu Türkiye Güvenilir mi?

Temu Türkiye, tabi ki güvenilir. Temu dünya genelinde sadece reklama 5 milyar dolar değerinde bir para ödüyor. Kullanıcılarını da her konuda garanti altına alıyor. Ben de sipariş verdim ve bir tabak kırık gelmişti. Canlı desteğe ulaştım fotoğrafını istediler ilettim ve paramı geri iade ettiler. Bu bile yeterli herhangi bir Türk firmasında böyle bir şey yaşamanız imkansız.

Temu Türkiye İndirim Kupon Kodu

Temu, Türkiye'deki kullanıcılarına özel 3000 TL değerinde kupon dağıtıyor. Kuponu almak için https://temu.to/m/uljltydua8f linkine tıklayabilirsiniz veya acq676405 kodunu kullanabilirsiniz. Tabi ki linkten daha kolay olacaktır. Zaten linke tıkladığınızda direkt Temu'nun websitesine gireceksiniz ve kuponu alacaksınız.

140394-668440ede1fd1.png

Temu Gümrük Vergisi Ne Kadar?

Temu'dan yapacağınız alışverişlerde ülkemizin kanunlarından dolay gümrük vergisi ödemek zorundasınız. Bu gümrük vergisi toplam alışveriş tutarınızın %20-%40 aralığında vergiye tabii tutuluyorsunuz. Yalnız bunu kendinizin hesaplamasına gerek yok. Sipariş vermeden önceki son sayfada Temu size ne kadar vergi ödeyeceğinizi gösteriyor. Genellikle %30 vergi çıkıyor.

Temu Türkiye'ye Gönderim Yapıyor mu?

Evet, Temu Türkiye pazarına giriş hızlı bir giriş yaptı. Tabi ki ülkemize de gönderim yapıyorlar.