Temu kupon kodunuzu ağustos ayında almak için belirli yöntemler kullanmak zorundasınız. Çünkü Temu şu anda kolay bir şekilde kupon kodu vermemektedir ama merak etmeyin sorununuzu çok basit bir şekilde çözeceğiz.

 

İlk olarak https://temu.to/m/uljltydua8f bu linke tıklıyorsunuz. Yeni üye olmak zorundasınız bunu söylemekte fayda var eski üyelerin işine yaramayabilir yine de deneyebilirsiniz. Linke tıklayıp Temu uygulamasını indirdikten sonra veya geçiş yaptıktan sonra ürün arama çubuğuna dpp3976 kodunu yazıyorsunuz. Kupon teklifiniz hazır olacaktır ve kullanabileceksiniz. Bu en güncel ve en basit yöntemdir. Çok fazla kafanızı karıştırmadan anlatmaya çalıştım. Eğer kupon kodunu kendi hesabınızdan alamazsanız eş, dost aracılığıyla yeni hesap açıp deneyip alabilirsiniz.

 

Az önceki yöntem sizin için çalışmadıysa şimdi anlatayacağım yolu kullanarak Temu 3000TL kupon kodunuzu alabilirsiniz. Bu yöntem Ağustos ayına özeldir. https://temu.to/m/uljltydua8f bu linke tıklıyorsunuz. Uygulamayı indiriyorsunuz veya uygulamaya geçiş yapıyorsunuz. Daha sonrasında alt ortada siz yazan kısma tıklıyorsunuz ve üst sağ tarafta canlı destek kısmını göreceksiniz. Bu kısımdan girerek kupon kodu almak istiyorum yazın. Muhtelemen sizi bir kaç kez uğraştırdıktan sonra canlı desteğe bağlayacaktır. Yeni üye oldum ve kupon kodu kullanamadım tarzı bir şey yazarsanız kupon kodunuz aktif edebilirsiniz.

Temu Kupon Kodu Nasıl Kullanılır?

Temu kupon kodunuzu yukarıdaki yöntemlerle ile alamadıysanız temu uygulamasını indiriyorsunuz ve sepetinizi dolduruyorsunuz. Ödeme kısmına gittiğinizde kupon kodunu uygula diye bir kutucuk göreceksiniz bu kutucuğa acq67640 kodunu yazıyorsunuz daha sonra uygulamayı kapatıp tekrardan açıyorsunuz. Ürün arama çubuğuna dpp3976 kodunu yazıyorsunuz ve kupon kodunuzu aktif ediyorsunuz. Eğer bu yöntem çalışmazsa ikinci adımda anlattığım gibi canlı desteğe yazarak kupon kodunuzu alabilirsiniz.

Temu kupon kodunuzu ağustos ayında alamak için en güncel yöntemler bu yöntemlerdir. Konu sürekli olarak güncellemektedir.