Merhabalar, gece Resmi gazete'de yayınlanan değişikliğe göre yurt dışından yapacağınız alışverişlerde 30euro limiti getirildi. Bunun dışında vergi oranı ise %60 oranına yükseltildi. Bu karar 21 Ağustos tarihinde yürürlülüğü girecek. Şu anda sipariş vermenize mani bir durum görünmemektedir.

Temu Kupon Kodunuzu almak için https://temu.to/m/uljltydua8f linkine tıklayın üyelik işlemlerinizi tamamlayın ve ürün arama çubuğuna dpp3976 yazarak kupon kodunuzu alın. Daha önce üyelik oluşurduysanız sorun yaşabilirsiniz bu yüzden eş, dosttan hesap açarak sorunsuz bir şekilde kupon kodunuzu aktif edebilirsiniz.

Temu'nun gümrük vergisi güncellemesi sonrası gönderdiği maili sizinle paylaşıyorum:

"Size son siparişleriniz için gümrük limitleri ve vergilerle ilgili önemli bilgiler sağlamak için ulaşıyoruz.

Şeffaflık taahhüdümüzün ve müşterilerimiz için sorunsuz bir alışveriş deneyimi sağlamamızın bir parçası olarak, siparişinizin değeri yerel gümrük yetkilileri tarafından belirlenen belirli parasal eşiklere ulaştığında tahmini bir ithalat ücreti depozitosu ("İthalat Ücretleri Depozitosu") tahsil edileceğini bildirmek isterim. Bu depozito, sizin adınıza hedef ülkedeki ilgili gümrük yetkilisine tüm gümrük vergileri, vergiler ve ücretlerin ("İthalat Ücretleri") tahminini ve ödenmesini kapsar.

İthalat Ücretleri Depozitosunun İthalat Ücretlerinin tahmini olduğunu ve gümrük yetkilisine ödenen gerçek tutarı temsil etmeyebileceğini unutmamak önemlidir. Ancak, gerçek İthalat Ücretleri tutarının tahmini İthalat Ücretleri Depozitosundan yüksek olması durumunda, herhangi bir ek ücret ödemeniz gerekmeyeceğini size temin etmek istiyorum. Tersine, gerçek İthalat Ücretleri tutarının tahmini İthalat Ücretleri Depozitosundan düşük olması durumunda, TEMU farkı size orijinal ödeme yönteminizle derhal iade edecektir.

Verdiğiniz iki siparişin özel durumunda, sipariş sürecini başarıyla tamamladığınızı ve gerekli ithalat vergilerini ödediğinizi teyit edebilirim. Her şeyin özenle ele alındığına dair sizi temin etmek istiyorum ve siparişlerinizin yerine getirilmesini ve teslim edilmesini sabırla beklemenizi öneririm."