KeyIBAN: Tüm IBAN'larınız Tek Bir Yerde
KeyIBAN, farklı bankalardaki IBAN'larınızı tek bir platformda toplamanıza olanak tanıyan yenilikçi bir yönetim panelidir. Birden fazla banka hesabı olan kişiler için tasarlanan bu uygulama, tüm IBAN bilgilerinizi düzenli ve erişilebilir bir şekilde saklamanızı sağlar.
Nasıl Çalışır?
- IBAN Ekleme: Yönetim panelinizden, farklı bankalara ait IBAN'larınızı kolayca ekleyebilirsiniz.
- Veri Saklama: Eklediğiniz IBAN'lar güvenli bir şekilde saklanır ve yalnızca sizin erişiminize açıktır.
- Kolay Erişim: Tüm IBAN'larınızı tek bir panelden görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.
- Anında Kopyalama: Tüm IBAN'larınızı tek tıklama ile kopyalayın ve gönderin.
- QR Kod ile Erişim: IBAN'larınıza özel bir QR kod üretir ve kullanabilirsiniz.
KeyIBAN'ın Avantajları
- Merkezi Yönetim: Farklı bankalardaki hesaplarınızı tek bir platformda bir araya getirerek zamandan tasarruf edersiniz.
- Güvenli Veri Saklama: Tüm IBAN bilgileriniz şifrelenmiş ve güvenli bir ortamda saklanır.
- Kullanıcı Dostu Arayüz: Kullanımı kolay yönetim paneli sayesinde tüm işlemlerinizi zahmetsizce gerçekleştirebilirsiniz.
Yakında KeyIBAN'a gelecek özellikler
*** Sanal Pos ile özel olarak kartlarınıza ödeme alabilme imkanı
*** Chrome Eklentisi ile entegre
KeyIBAN ile IBAN yönetimi hiç bu kadar kolay olmamıştı. Hemen kaydolun ve tüm IBAN'larınızı tek bir yerden yönetin!
---------------------------------------
Demo Admin Panel Bilgileri:
Kullanıcı Adı: deneme
Şifre: deneme
---------------------------------------
Dileyenlere Script satılacaktır. Ancak dileyenler aylık olarak kullanma hakkı satın alabilir.
Fiyatlarımıza K.D.V. dahil değildir. Teknik destek süremiz 15 gündür.
Dilek ve önerilerinize her zaman açığım.
IBAN, iban script, iban yöneticisi, KeyIBAN, IBAN sitesi, Sanal Pos ve IBAN, IBAN yazılımı, IBAN Menü