Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi bu hafta üzücü bir haber aldım en yakın arkadaşımı şehit verdik Allah yerini yurdunu mekanını cennet eylesin inşallah. 20 yıldır beraberliğimiz, kardeşliğimiz, dostluğumuz olduğu için bana vasiyet olarak bildirdi çocuğuma yol göster rehber ol şeklinde.

Ben hem ailemi geçindiren birisiyim hemde bu sorumluluk ve yük ile ağırlığım fazlası ile arttı. Çocukluk arkadaşımın eşi küçük yaşta annesini babasını kaybetti kimsesiz şekildeydi şimdi yine kimsesiz kaldı.

Bende en değerli canımdan gördüğüm projem webmasterforumu.com.tr alan adını, içindeki yazılımı full herşeyi ile ve süresiz sanal sunucu hizmeti ile satılığa çıkarıyorum. Keşke böyle bir durum yaşanmasaydı keşke böyle bir acı haber almasaydım takdiri ilahi herşey Allah'tan.

Alan adı trabis öncesi alınmıştır 4 yıllık alan adıdır alıcı kişiye firma içi transfer veya transfer kodu şeklinde verilecektir. Sanal sunucu bağlı olunan firmadan tarafınıza geçirilecektir.

Teklif usulü şeklinde satış yapılacaktır sistem üzerinde kurulu sistem +50 bin TL ücrete mukabil ediyor.

Allah düşmanımın başına bile böyle bir acı yaşatmasın hayatta sevdiklerinizle birşey yapmak isterseniz geciktirmeyin. Sevdiklerinizi üzmeyin kırmayın incitmeyin yarın ne olacağını bilemiyoruz bazı şeyler için zaman geri alınmıyor.

Şimdiden alıcısına hayırlı olmasını diliyorum, Allah bin kat razı olsun.

Alan Adı: webmasterforumu.com.tr

Alan Adı Yılı: 4

Başlangıç Fiyatı: 60 bin ₺

Teklif arttırma fiyatı 5 bin ₺ şeklinde

Hemen Al: 85 bin ₺

İletişim: 08503094801 whatsapp numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz