https://t.me/GalaCoin_bot/app?startapp=ref_zeuOPAe2

 

 

 

GalaCoin, doğrudan konuya giren ve ücretsiz oyunculara $GALA ödülleri toplamak için birden fazla fırsat sunan bir Gala tApp oyunudur.

GalaChain ve TON destekli sihirli internet parasıyla hayatınızın en iyisini yaşayın.

 

Gerçek Ödüller İçin Ücretsiz Oynayın

Telegram üzerinden GalaCoin oynadığınızda, dünya çapında düzinelerce borsada listelenen yüksek hacimli bir kripto para birimi olan Gala ekosistemi ödüllerinin kilidini açıyorsunuz.

GalaCoin'in ödül sistemi basit ama şıktır ve doyamayacaksınız.

Oyunu Başlatma

GalaCoin Bot'un yardımıyla mini uygulamayı doğrudan Telegram'da kolayca açın. Harici bir şey indirmenize gerek yok ve birkaç saniye içinde oynamaya başlayacaksınız.

Oynamak için ücretsiz bir Telegram hesabı gereklidir, ancak telefon numaranızla kurulumu kolaydır. GalaCoin uygulaması yalnızca mobil cihazlarda başlatılabilir.

Oyunun Amacı 

GalaCoin girişimcisi olarak hedefiniz, yönlendirmeler gibi başarılarla etkinleştirilen $GALA ödül gelirinizi artıracak GALA Puanları toplamaktır.

GALA Puanlarınız

GALA Puanları GalaCoin oyununun özüdür. Her dokunuş onları koleksiyonunuza ekler. Bunları şarj hızınızı veya dokunma enerjinizi artırmak için harcayın veya Çiftlik sekmesinde Gala Ekosistem niteliklerinizi yükseltmek için kullanın .

Gala Hesabınızı Doğrulama

GalaCoin'de Gala hesaplarının paylaşımını ve doğrulanmasını teşvik etmek için özel bir $GALA bonus sistemi kullanılır. $GALA bu başarılar yoluyla toplandıkça, 20 $GALA'lık minimum çekim eşiğine ulaştığınızda oyundan sizin belirlediğiniz bir GalaChain cüzdanına çekilebilir.

1 $GALA – games.gala.com üzerinden yeni bir Gala hesabı oluşturduğunuzda

5 $GALA – En az 1$ tutarındaki ilk Gala alışverişinizi yaptığınızda *

.5 $GALA – Yönlendirdiğiniz kullanıcı yeni bir Gala hesabı oluşturduğunda

5 $GALA – Tavsiye ettiğiniz kişi en az 1$ tutarında ilk Gala alışverişini yaptığında*

BU ÖZEL DOĞRULAMA ROZETİ kredi kartıyla 1$ karşılığında satın alınabilir ve bu sayede alıcının hesabına anında 1$ tutarında $GALA indirimi verilir.

Navigasyon

Oynamak

Bu, büyük jetonun üzerinde görünen koleksiyonunuza GALA Puanları eklemek için dokunabileceğiniz oyunun ana sayfasıdır. Bu sayfa ayrıca bir sonraki Günlük Girişinize, mevcut Saat Başına Kârınıza ve biriktirdiğiniz toplam GALA Puanı miktarına kadar bir geri sayım gösterir. ⚡bar'a dikkat edin - bittiğinde mola vermelisiniz!

Artırmak

Vuruşunuzu geliştirmek ve daha hızlı iyileşmek için bu alanı akıllıca kullanın. Her gün üç ücretsiz Enerji iyileşmesi elde edersiniz!

Görev

Bu alanda GALA Puanlarınızı hızla biriktirmenize yardımcı olacak, tamamlaması kolay görevler bulacaksınız!. Düzenli olarak güncellenirler, bu yüzden sık sık kontrol ettiğinizden emin olun.

Çiftlik

Gala ekosistemindeki seviyelerinizi yükseltmek, Gala büyücüsü olmak ve Saat Başına Kârınızı artırmak için GALA Puanlarınızı bu bölümde harcayın. Doğru 3 kartı seçerseniz, günlük olarak güncellenen devasa Kart Ödülünü de alacaksınız.

Arkadaşlarınızı davet etmek, oynayarak cebinize $GALA almanın en etkili yoludur! Ne kadar çok arkadaşınızı davet ederseniz, o kadar çok GALA Puanı toplarsınız.

$GALA'yı çekme

İlk $GALA çekiminizi yapabilmeniz için Doğrulanmış Gala hesabınızın olması (en az 1$ değerinde ürün satın almış olmanız) ve GalaCoin hesabınızda en az 20 $GALA olması gerekir.

İki şartı da sağladığınızda:

  1. Ödüller sekmesine GalaChain cüzdan adresinizi girin
  2. Teslimat için 72 saate kadar bekleyin.
  3. GalaChain hesabınızın Bakiyelerinde $GALA'nızı bulun.
  4. GalaChain ekosistemindeki herhangi bir token ile GalaSwap'ta takas işlemine başlayın !

 

 

https://t.me/GalaCoin_bot/app?startapp=ref_zeuOPAe2