Merhaba Esyeh kullanıcıları!

Esyeh arama motoru, yeni kullanıcı arayüzü Esyeh Ata UI 1.1.1 ile karşınızda! Bu güncelleme ile Esyeh deneyiminizi daha sade, daha temiz ve daha şık bir tasarım ile yeniliyoruz. Kullanıcı arayüzümüz artık daha kişiselleştirilebilir özelliklere sahip. Açık ve koyu tema seçenekleri sayesinde göz zevkinize ve kullanım alışkanlıklarınıza en uygun temayı seçebilirsiniz.

145237-66f026b406a18.png

Ancak bu kadarla kalmıyoruz! Yakında, kullanıcıların özlediği Esyeh Harf Çevirme Aracı (Ekran Klavyesi) ve Sesle Arama gibi yeni özellikler de Esyeh Ata UI'ye entegre edilecek. Bu yeniliklerle, Esyeh'i kullanmak hem daha keyifli hem de daha pratik hale gelecek.

Esyeh Ata UI 1.1.1'yi hemen deneyin ve daha akıcı, kullanıcı dostu bu arayüz ile tanışın. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Arama sonuçları sayfası hazırlanana kadar, Esyeh Ata arayüzüne https://www.esyeh.com/ata bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Arama sonuçları sayfası hazırlandıktan sonra, Esyeh'e girdiğinizde varsayılan olarak Ata arayüzünü kullanmaya başlayacaksınız.

İyi aramalar!
Esyeh Ekibi