Herkese selamlar! Sizlere yeni web sitemi tanıtmak istiyorum.

Quick Lineup > quicklineup.com

Quick Lineup, online kadro kurma ve ilk 11 oluşturma aracıdır. Hızlıca kendi kadro dizilişinizi oluşturabilir, oyuncu detaylarını düzenleyebilir ve kadro dizilişinizi resim olarak kaydedebilirsiniz. Ardından, oluşturduğunuz ilk 11’i sosyal medyada paylaşabilir veya arkadaşlarınızla kullanabilirsiniz.

46178-670bb97490152.png

Neler var içinde anlatayım:

Öncelikle hem büyük takımlar için hem de bizim gibi amatörler için kullanılabiliyor. Mesela Beşiktaş’ı seçiyorsun, anında kadroyu çıkarıyor. Sonra istediğin gibi oynuyorsun tabii. 27 Farklı ligden takımlar var ve 17 farklı dil desteği mevcut. 

Dizilişler var, bildiğimiz 4-4-2, 3-5-2 falan. Bu dizilişleri futbolcuların değerlerine göre oluşturan bir algoritma oluşturdum. Oyuncuları tutup istediğin yere sürükleyebiliyorsun. Yedekleri asa alabiliyorsun, hatta başka takımdan bile transfer yapabiliyorsun.

Ayrıca oyuncuların puanlarını forma renklerini değiştirebiliyorsun. Kart görme ve gol atma da mevcut.

Tabi olmazsa olmaz kadronu arkadaşlarınla veya sosyal medyada paylaşmak için kadroyu indirme seçeneği de var.

Bunun bir de Halı saha versiyonunu yaptım. Artık maçtan önce herkesin yerini ayarlayıp, kavgayı önden kesebilirsiniz :)

Amatörler için Halı Saha kadro kurma linki > quicklineup.com/custom

Hadi bir bakın isterseniz. Bence bayağı işe yarar. Kullanın, deneyin, sonra da bana yazabilirsiniz düşündüklerinizi. Aklınıza gelen bir şey olursa söyleyin, ekleriz.