FİYAT İLK GELEN 10 KİŞİ İÇİN GEÇERLİ 1500TL'DİR. ARDINDAN 4550TL'DEN SATIŞA DEVAM EDİLECEKTİR
STOK : 9
226 HABER SİTESİ TANITIM YAZISI 1500 TL ✅ GOOGLE NEWS SINIRLI SÜRELİ İNDİRİM AZ PARAYA ÇOK KALİTE |
8 Mesajlar | 142 Okunma |
siteleri pm alabilir miyim ....
Siteler pm lütfen
PM'ler atılmıştır.
Pm alabilirim.
Her site için ayrı içerik kabul ederseniz en azindan 1/4 seklinde özgün makale ile çıkış yapmak isterim.
Pm alabilirim.
Her site için ayrı içerik kabul ederseniz en azindan 1/4 seklinde özgün makale ile çıkış yapmak isterim.
Malesef her site için aynı içerik olması gerekiyor. Özel mesaj ile iletiyorum site adreslerini.
Teşekkürler ancak ben her site için özel içerik hazırlamaya razıyken, aynı makalenin birçok sitede aynen yayınlanması, yazının spam ve scam ihtimalini kuvvetlendireceği için, yarardan çok zarar vermesi tehlikesi konusunda kaygılandırıyor maalesef, işlem sağlayamıyorum.
Teşekkürler ancak ben her site için özel içerik hazırlamaya razıyken, aynı makalenin birçok sitede aynen yayınlanması, yazının spam ve scam ihtimalini kuvvetlendireceği için, yarardan çok zarar vermesi tehlikesi konusunda kaygılandırıyor maalesef, işlem sağlayamıyorum.
Şu anda Anadolu Ajansına aynı şekilde bir içerik verseniz yine aynı şey oluyor hocam. Tüm haber siteleri ordan alıp yayımlıyorlar. Malesef sektör bu sekilde.