Site Adresi: www.coinhaberlerim.com

İstenilen Fiyat: 15k üstü en yüksek teklif degerlendirilir

Sitenin Aylık Getirisi: Tanıtım yazısı başı 70-80 euro

Sitenin Kategorisi: Kripto para haber analiz 

Günlük Tekil Hit Sayısı: Site aylardır içerik girilmedigi için hit yok kolay canlandirilabilir.

Site Analiz Bilgileri: yok

Satışa Hosting Dahilmi?: dahil

Banlı Olduğu Sponsor: yok

Banlı Olduğu Arama Motoru: yok

Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: evet 

Özel Notlar: Google news kaydı var zamanında tanıtım yazısından güzel para kazandırdı. Farklı bir işle uğraştığım için çok uzun zamandır siteye içerik dahi giremiyorum ziyaretçisi şuan yok. Fakat günlük 100-200 ziyaretçisi olduğu zamanlar bile ayda 1-2 farklı yabancı coin firmasi mail atarak tanıtım yazısı veriyordu ve tanıtım yazısını minimum 70 Euro veya dolara satiyordum. Kendim arayışa girmeden sadece googleden siteyi bulup mail atan firmalardan gelen iş bu. Bu sektörü bilen bilir siteyi biraz canlandırarak dövizle gelir elde etmek çok kolay. Zamaninda günde 400 500 hiti varken 3500 usd teklif eden oldu satmadim. Şuan e ticaret ile ilgilendiğim için artık hiç ilgilenemiyorum. Piyasada keyword domain kalmadı bu sektör için. Sadece domain bile 15k eder bunun üstündeki teklifleri değerlendireceğim daha detaylı görüşmek isteyenle whatsapptan da görüşebiliriz forumda aktif olamıyorum 05392344485