Merhaba,
Moderatör arkadaşlar cevaplarsanız mutlu olurum, konu içeriği hazırlayacağım fakat yasak ise boşuna uğraşmış olmak ve üzerine ban yemek istemiyorum.
SORU 1
Anlaşılır olması için az biraz detay vererek şu şekilde açıklayayım:
Affiliate, referans ve ürün satışı ile para kazandıran bir firmanın paylaşımını yapmak istiyorum.
Düşük maliyet ve minimum risk ile ile affiliate programına katılıyorsunuz ve kendi işinizi kuruyorsunuz. Ekibinize eklediğiniz her üye için 25$ kazanıyorsunuz, buna haricen ürün satışı yapmak isterseniz sattığınız ürünlerden de komisyon alıyorsunuz vb. gibi bir toplamda 7 farklı kazanç sistemi bulunan 2 yıldır aktif ve 200 ülkede 1.000.000'dan fazla üyesiyle faaliyet gösteren bir firma. Nasıl üye bulunur vb. konularda haftalık olarak eğitimler veriyoruz ve mentörlük yapıyoruz, katılan kişilerin para kazanmasını sağlayacak bilgiler veriyoruz ki bizde kazanabilelim. Ayrıca bazı zamanlarda organizatör ile anlaşarak otellerde ücretli kamplar yapılıyor, hem eğitim amaçlı hem tatil amaçlı, örneğin şubatta Antalya'da yapılacak. Kısacası sistem bu şekilde, böyle bir sistemi forum içerisinde kullanabilir miyiz ? A'dan Z'ye elimden geldiğince detaylı bir konu açabilir miyim ve açabilirsem hangi kategoriye açabilirim ?
SORU 2
Bazı forumlarda, sitelerde reklam verirken bile şu sorunla karşılaşabiliyorum:
Affiliate'e katılırken üyelik ücretini banka/kredi kartı ile ödeme yapıyoruz veya cüzdanımızda ki bakiyeyi çekerken yine aynı şekilde banka/kredi kartı ile ödeme alıyoruz ve bunu şirket kurmadan vergilendirebiliyoruz da tabi ki, fakat şöyle bir durum var ki şirket global bir şirket olduğu için üyelerine & iştiraklerine kripto ile ödeme yapma veya ödeme alma seçeneğide sunuyor, bu sorun olur mu?
Yani bazı siteler kripto seçeneği yüzünden olumsuz cevaplar verebiliyor.
İlgilendiğiniz için ve vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
İyi akşamlar, iyi forumlar dilerim.