eyunus adlı üyeden alıntı

dom.net.tr sitesi "vasitailan.com" alan adının değerini 0 USD olarak gösteriyor. sanırım bu yüzden çöp dediniz. siz de "domaini satışa koydum ama ümidim yok açıkcası " demişsiniz zaten, neden şaşırdınız?

Diğer alan adı değerleme siteleri ne akdar değer biçmiş bakalım;

pc.domains sitesi "vasitailan.com" alan adı için "‹ $100.00"(yüz doların altında) yanıtı verdi. pc.domains  tüm değersiz alan adları için "‹ $100.00" yanıtını verir. dscvfgtyuwrsr.com alan adı için de "‹ $100.00" yanıtını veriyor.

domainindex.com sitesi  "vasitailan.com" alan adı için   0 değeri biçti.

freevaluator.com adlı siteyi de tavsiye etmek isterdim fakat şu anda kapalı, yayınına son verilmiş. o  site değersiz alan adlarına yüksek değer biçerdi.

Alan adı sahipleri alan adını olduğundan daha değerli görürler, bu konuda şu makaleyi okuyabilirsiniz.
http://dom.net.tr/blog/premium-domain-satisinda-gercek-deger-ve-beklentiler

Alan adı tahmin araçları geçmiş satışları çeşitli kriterlere göre kıyaslayıp bir değer tahmin etmeye çalışır, ancak  dğer alan adının gerçek değeri olmayabilir, gerçek değer alıcının ödmeye razı olacağı değerdir. Bir alan adı için 100 kişilik bir alıcı grubu içinde  99 kişi 1 tl bile vermek istemezken 1 kişi binlerce dolar teklif edebilir. Size hayıtlı satışlar dilerim.

Hocam alan adı değerini geçtim.
Siteninin kodlaması çöp sitenin çektiği veriler çöp sitenin heryeri çöplük sitede 1 tane doğru bilgi yok o site doğru bilgi veremez :) 
Sanırmı bu işlerde yabancısınız ?