Merhaba İddaa Tutkunları,
Sizlere heyecan verici bir fırsat sunuyoruz! İddaa Sohbet ve Tahmin Scripti’mizi satışa sunuyoruz. Bu script, iddaa severlerin bir araya gelip sohbet edebileceği, en doğru ve güncel tahminlere ulaşabileceği, kuponlar oluşturup paylaşabileceği, ve yönetim paneli sayesinde site yöneticilerinin tüm işlemleri kolayca yapabileceği kapsamlı bir platform oluşturmanıza olanak tanıyor.
Script Özellikleri:
🔹 Kullanıcı Dostu Arayüz: Modern ve şık tasarımıyla kullanıcıların kolayca gezinebileceği, tahmin yapabileceği ve sohbet edebileceği bir platform.
🔹 Gelişmiş Admin Paneli: Kullanıcı yönetimi, kupon yönetimi, maç ekleme/silme/güncelleme, yorum yönetimi gibi tüm işlemleri tek bir yerden kontrol edebilirsiniz.
🔹 Kupon ve Maç Yönetimi:
- Kupon Ekleme ve Düzenleme: Admin paneli üzerinden kolayca kupon oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz.
- Maç Ekleme: Her kupona ait maçları ekleyebilir, silebilir veya güncelleyebilirsiniz.
- Durum Takibi: Kuponların durumunu (Kazandı, Kaybetti, Beklemede) takip edebilirsiniz.
🔹 Sohbet Özelliği: Kullanıcılarınızın anlık olarak sohbet edebileceği, fikir alışverişinde bulunabileceği canlı sohbet bölümü.
🔹 Kullanıcı Yönetimi:
- Banlama ve Unbanlama: Kullanıcıları gerektiğinde banlayabilir veya banlarını kaldırabilirsiniz.
- VIP Yönetimi: VIP kullanıcıları özel ayrıcalıklarla yönetebilirsiniz.
🔹 SEO ve Performans: Arama motoru optimizasyonu için yapılandırılmış veriler ve meta etiketler, hızlı yükleme süreleri ile performans odaklı geliştirilmiştir.
🔹 Responsive Tasarım: Mobil ve masaüstü cihazlarda mükemmel görünüm ve kullanıcı deneyimi sunar.
🔹 Güvenlik: Veri güvenliği için en son güvenlik önlemleriyle korunmaktadır.
Neden İddaa Sohbet ve Tahmin Scripti?
- Kolay Kurulum: Adım adım rehber ile hızlıca kurulabilir ve faaliyete geçirebilirsiniz.
- Esnek ve Özelleştirilebilir: İhtiyacınıza göre kolayca özelleştirilebilir yapısı sayesinde istediğiniz gibi uyarlayabilirsiniz.
- Güncellemeler ve Destek: Satın alma sonrası düzenli güncellemeler ve teknik destek hizmeti sunuyoruz.
- Maliyet Etkin: Piyasadaki benzer çözümlerle kıyaslandığında uygun fiyatlı ve kapsamlı özelliklere sahip.
Satış ve Fiyat Bilgisi:
Scriptimiz hakkında daha fazla bilgi almak veya satın almak için lütfen bizimle iletişime geçin:
FİYAT : 3.500 TL