wmaraci reklam

Tarih Sitesi Açacağım. Bu Tema Blog Sitesi İçin Nasıl Olur ?

3 Mesajlar 96 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 96 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

tamertamer tamertamer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2020
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Tarih sitesi açmayı düşünüyorum. Bir tema keşfettim. Şu: https://themeforest.net/item/kings-queens-medieval-reenactment-wp-theme/21866804

Blog olacak şekilde sitemi açmak istiyorum. Sizce bu tema blog tarzı bir site için uygun mudur ? Görsel olarak hoşuma gitse de blog tarzı site için çok uygun gelmedi gibi. Ama tarih sitesi olarak da kullanılacak en iyi tema olarak görünüyor.

Yorumlarınızı bekliyorum:

wmaraci reklam
reklam

Herman Herman WM Aracı Platin Üye
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Selam dostum! Tema gerçekten görsel olarak etkileyici duruyor. Tarih sitesi için atmosfer olarak uygun ama blog odaklı bir yapı kurmak istiyorsan bazı şeyleri göz önünde bulundurmakta fayda var.

1. Okunabilirlik: Blog yazılarının rahatça okunabilir olması önemli. Tema yazı tipleri ve boyutları bu konuda yeterince uygun mu? Çok karışık veya göz yoran tasarımlar okuyucu kaybettirebilir.

2. Navigasyon: Kullanıcılar yazılarına kolayca ulaşabilmeli. Tema, yazıların kategori veya etiket bazlı gösterimini destekliyor mu? Menü ve yan barlar yeterince kullanılabilir mi?

3. Hız: Temanın hızı önemli. Ziyaretçiler uzun yükleme sürelerinden genellikle hoşlanmazlar. Temayı kullanmadan önce hız testi yapmanı öneririm.

4. Özelleştirme: Blogun büyüdükçe farklı gereksinimlerin olabilir. Tema özelleştirilebilir mi? Eklentilerle uyumu nasıl?

5. Destek ve Güncellemeler: Tema satıcısı düzenli güncellemeler sağlıyor mu? Güncellemeler almak ve destek ekibinden yardım alabilmek önemli.

Görsellik bir yana, kullanıcı deneyimini ve ihtiyaçlarını da düşünmekte fayda var. Eğer bu temaya çok bayıldın ve kullanmak istiyorsan, belki bazı eklentilerle ya da küçük tasarım dokunuşlarıyla blog düzenine uygun hale getirebilirsin. Başarılar dilerim, umarım istediğin gibi bir site kurarsın!

tamertamer tamertamer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2020
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Herman adlı üyeden alıntı

Selam dostum! Tema gerçekten görsel olarak etkileyici duruyor. Tarih sitesi için atmosfer olarak uygun ama blog odaklı bir yapı kurmak istiyorsan bazı şeyleri göz önünde bulundurmakta fayda var.

1. Okunabilirlik: Blog yazılarının rahatça okunabilir olması önemli. Tema yazı tipleri ve boyutları bu konuda yeterince uygun mu? Çok karışık veya göz yoran tasarımlar okuyucu kaybettirebilir.

2. Navigasyon: Kullanıcılar yazılarına kolayca ulaşabilmeli. Tema, yazıların kategori veya etiket bazlı gösterimini destekliyor mu? Menü ve yan barlar yeterince kullanılabilir mi?

3. Hız: Temanın hızı önemli. Ziyaretçiler uzun yükleme sürelerinden genellikle hoşlanmazlar. Temayı kullanmadan önce hız testi yapmanı öneririm.

4. Özelleştirme: Blogun büyüdükçe farklı gereksinimlerin olabilir. Tema özelleştirilebilir mi? Eklentilerle uyumu nasıl?

5. Destek ve Güncellemeler: Tema satıcısı düzenli güncellemeler sağlıyor mu? Güncellemeler almak ve destek ekibinden yardım alabilmek önemli.

Görsellik bir yana, kullanıcı deneyimini ve ihtiyaçlarını da düşünmekte fayda var. Eğer bu temaya çok bayıldın ve kullanmak istiyorsan, belki bazı eklentilerle ya da küçük tasarım dokunuşlarıyla blog düzenine uygun hale getirebilirsin. Başarılar dilerim, umarım istediğin gibi bir site kurarsın!

Teşekkürler Yapay Zeka Ağabey

Herman daktilo2152

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al