kaf
wmaraci reklam

Hazır Emlak Sitesi

11 Mesajlar 910 Okunma
Toplam 11 mesaj ve 910 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

mervantanrikulu mervantanrikulu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2025
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Arkadaşlar Bizzat Kendim Yazdım.

Demo Site (Test Sitesi): www.emlaksitesi.org

Demo Site (Müşteri Sitesi):  www.ankarasatilikev.com

Demo Site (Müşteri Sitesi):  www.beylikduzusatilikev.com

Makale Ekleme

Gayrimenkul Ekleme / Silme

Banner Düzenleme

Logo Düzenleme

Adres - Telefon - Facebook Vs. Düzenleme

Gayrimenkul Detayları

Sınırsız Gayrimenkul Ekleme

Kategori Düzenleme

Hepsi Mevcuttur.

Şehrinizin İsimleri Satılmadan Önce Hemen Alın.

Domain Hosting Dahil Fiyatı 2.500 ₺ dir.

Yönetim Panelini incelemek için bize ulaşın

Whatsapp : 05432121211

Mesaj 6 defa düzenlendi. Son düzenleyen: mervantanrikulu (03.05.2025 05:06)

www.enter.markets Bir Adım Daha...
wmaraci reklam
reklam

matakon matakon <?php echo ""; ?> Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Laravel Uzmanı
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 7 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

daha önceki tecrübelerinizi ve projelerinizi bilmem şevkinizi kırmak istemem belli ki yeni yeni başladınız bu işe henüz güvenlik önlemleri ile ilgili bir bilginiz yok gibi zarar vermek istemedim ama çok fazla açık var saymakla bitmez spagetti php yazımdan artık uzaklaşıp daha modern mimariler tercih etmeniz hem güvenlik açıklarınızı bi nebzede olsa önlemenize yardımcı olur hemde kendinizi geliştirmenize eğer ilk defa yapıyorsanız gayet başarılı bir çalışma ancak satış için veya müşterilerinizin kendi sistemlerinde kullanmaları için yeterli değil

• Üyelik 24.04.2025
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

matakon adlı üyeden alıntı

daha önceki tecrübelerinizi ve projelerinizi bilmem şevkinizi kırmak istemem belli ki yeni yeni başladınız bu işe henüz güvenlik önlemleri ile ilgili bir bilginiz yok gibi zarar vermek istemedim ama çok fazla açık var saymakla bitmez spagetti php yazımdan artık uzaklaşıp daha modern mimariler tercih etmeniz hem güvenlik açıklarınızı bi nebzede olsa önlemenize yardımcı olur hemde kendinizi geliştirmenize eğer ilk defa yapıyorsanız gayet başarılı bir çalışma ancak satış için veya müşterilerinizin kendi sistemlerinde kullanmaları için yeterli değil

açık nerde seni dinliyorum...

• Üyelik 24.04.2025
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

show yapan insanları hiç sevmem icraat yap bas siteye indexi hatan burda hayırlı günler de geç. bırak bu ayakları sende emlak sistemi satmak için milleti kotuleme dedim ya icraat yap icraat severim o zaman seni dinlerim. 

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Laravel Uzmanı
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 7 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

mervantanrikulu adlı üyeden alıntı

show yapan insanları hiç sevmem icraat yap bas siteye indexi hatan burda hayırlı günler de geç. bırak bu ayakları sende emlak sistemi satmak için milleti kotuleme dedim ya icraat yap icraat severim o zaman seni dinlerim. 

böyle devam et amatör bir yazılımı 2500 liradan satmaya çalış piyasaya çık girdiğin sektördeki yazılımlara bi bak seninki ne kadar iyi sonra sat 👍

• Üyelik 24.04.2025
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

böyle devam et amatör bir yazılımı 2500 liradan satmaya çalış piyasaya çık girdiğin sektördeki yazılımlara bi bak seninki ne kadar iyi sonra sat 👍

abim boş konuşma bas indexi gücünü gorelim. seninki mal kötüleme başka bişi değil.

• Üyelik 22.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Laravel Uzmanı
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 7 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

mervantanrikulu adlı üyeden alıntı

abim boş konuşma bas indexi gücünü gorelim. seninki mal kötüleme başka bişi değil.

Her açıkta index basılabileceğini zanneden amatör bir insan daha maalesef cok geridesiniz bu sektöre göre değilsiniz 

• Üyelik 24.04.2025
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Her açıkta index basılabileceğini zanneden amatör bir insan daha maalesef cok geridesiniz bu sektöre göre değilsiniz 

hala boş konuşmaya devam :) bana ozelden sql injection açıgı var diyorsun madem var database e gir admin şifresini al indexe istedigin yazıyı yaz diyorum ses yok :) sonrada pahalısın ben 2011 de yazdim benim emlak scriptim daha iyi diyorsun kardeşim bişey satmak istiyorsan insanların malını kotuleme senin rakamın farklı benim farklı ben tek bişi diyorum boş konuşma indexe yaz yazılarını gorelim...

gursoft gursoft gursoft.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2025
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Anasayfa haricinde açılan sayfalrda footer görüntülenmiyor. Script bitmemiş gibi duruyor çok sade elinize sağlık ama fiyat bence çok yükse bu script için.

• Üyelik 24.04.2025
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

gursoft adlı üyeden alıntı

Anasayfa haricinde açılan sayfalrda footer görüntülenmiyor. Script bitmemiş gibi duruyor çok sade elinize sağlık ama fiyat bence çok yükse bu script için.

footerı bilerek kaldırdım her sayfada footer olmasın gerek yok kullanıcının kafası karışıyor mobile haliyle sade ve anlaşılıt yonetim paneli daha detaylı. bende fiyat bu kullanıcı memnun. alan alır almayan başka baksın. domain veriyorum 1 yıl host veriyorum normal fiyat

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al