Kullanıcı Adı:  Telegram DM: @Areon35
Hesap Takipçi Sayısı: 260.000 +
Takip Edilen Sayısı: 700+
Hesap Kuruluş Yılı: 2014
Gönderi Sayısı: 10.500
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Mavi Tik mevcut, Aktif ve Organik
Suspend/İhlal Durumu: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto içerik. Türkiye 

-Türkiye Kripto piyasasında bilinen çoğu Büyük Türk Fenomen ve Yabancı Fenomen hesaplar takip etmektedir. 

- Hesabın projelerden ve meme coin reklamlarından Aylık 2.000$(82.000TL)ye yakın geliri vardır. Piyasanın hareketli olduğu dönemde çok daha yüksek kazançları olmaktadır.

- Piyasada bilinen tüm büyük borsalar Affiliate çalışması için teklifler veriyor. ( BinanceTR Okex Kucoin Mexc Gate Bingx vs) FOREX firmaları maaş + lot üzerine bir çok teklif sunmaktadır.)

- Ciddi alıcı olup detayları öğrenmek isteyenlere, Hesap üzerinden elde ettiğim Reklam&İşbirlirliği görüşmelerinin ve alınan ücretlerin detayları kanıtları tek-tek gösterilecektir. 

- Hesabın Telegram hesabı, çoğu Reklam marketing kanallarında KOL üye olarak yer almaktadır. Bir çok projenin ön satışına VIP içerik üreticisi olarak katılabilip, reklam karşılığı ücretsiz token alıp ya da   tokenler daha piyasaya çıkmadan fiyatarının %40-%50nin aşağısında ön alım hakkına sahip olabilirsiniz.

Hesabın fiyatı ( Sadece 1 haftalığına ): 10.000$ 

Not: ABD'de yaşadığım ve farklı sektöre geçiş yaptığım için X hesabıma eskisi kadar vakit ayıramıyorum. Bu nedenden ötürü hesabı devretme kararı aldım. Emek verip, içerik üretip, kazanç elde etmek isteyen kişiler için fırsat gelir kapısıdır. 

Hesabı İzmir'de elden teslim almak isteyen kişiler olursa, Avukat ile birlikte resmi satış sözleşmesi düzenleyerek devretme güvencesi ve kolaylığı da sunuyorum. 

Coin çıkartmayı düşünüp takipçilerin üstüne mal boşaltacak veya insanlara zarar vermeyi planlayan art niyetli kişiler yazmasın!

157225-68c9e7307f3b6.png157225-68c9e7316640d.png157225-68c9e8efdd19e.jpeg157225-68c9e733a3662.jpeg157225-68c9e8af3dd97.png