Merhaba Değerli Wmaraci Üyeleri,
Forumda yeni ticaret yapmaya başlasam da, kalemime ve iş disiplinime güveniyorum. Şu an tam zamanlı olarak bilgisayar başındayım ve tüm vaktimi içerik üretimine ayırıyorum. Bu sayede acil işlerinizi bekletmeden, hızlıca teslim edebilirim.
Piyasada çokça rastlanan "Yapay Zeka (AI) çıktılarını kopyalayıp yapıştırma" yöntemini kesinlikle kullanmıyorum. Tamamen araştırmaya dayalı, okuyucuyu sıkmayan ve akıcı metinler üretiyorum.
✍️ Neden Benimle Çalışmalısınız?
-
Geniş Vakit: Günlük yüksek kelime hacimli işlerinizi tek başıma sırtlayabilirim.
-
%100 Özgünlük: Her makale teslimden önce intihal testlerinden geçirilir.
-
SEO Uyumu: Anahtar kelime kullanımı, h1-h2-h3 başlık hiyerarşisi ve semantik yapıya dikkat ederim.
-
İmla ve Akıcılık: Yazım kurallarına hakimim, devrik cümlelerden uzak dururum.
💼 Hizmet Verdiğim Alanlar: Sağlık, Teknoloji, Kripto Para, Genel Blog, Moda, Dekorasyon ve daha birçok kategoride araştırıp yazabilirim.
💰 Fiyatlandırma ve İletişim: Forumda yeni olduğum için Tanışma Fiyatı ile çalışıyorum. Toplu alımlarda veya düzenli işlerde yardımcı olurum. Fiyat teklifi almak veya hemen iş vermek için bana PM (Özel Mesaj) gönderebilirsiniz.
İşlerinizi zamanında ve eksiksiz teslim alacağınızın garantisini veriyorum. Referans olması adına ilk yorum atan hocama 100-200 kelimelik deneme yazısı hediye edebilirim.
Saygılarımla.