SÖZLEŞMELİ VE FATURALI ÇALIŞABİLİRİZ.

FİYAT PROJEYE GÖRE VERİLMEKTEDİR.

PROJENİZE FİYAT VE SÜRE TEKLİFİ ALMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇİN

FİYAT PROJENİZE GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR

2025 <> 2026 YILI İÇİNDE TESLİM EDİLEN BAZI PROJELER

BİZİ SEÇEN MÜŞTERiLERİN BIRAKTIĞI YORUMLAR.

Bilzeffect adlı üyeden ***
Uygulamamız tamamlandı. Sadece app store, play store yükleme işi kaldı. Benim yaptırdığım ilk uygulama ama farklı alanlarda çalıştığım çok yazılımcı oldu. Arkadaş çok beyefendi ve iyi niyetli bir yazılımcı bunu söylemeliyim. Ben yapım gereği çok sabırlı bir insan değilim ama beni iyi yönetti kesinlikle müşteri ilişkisini bozmadı. Saygılı davrandı. Bu süreçlerde bu yönetim çok önemli. Bir sürü uygulama yaptırmak isteyen insan var ama sorun yaşayan konu açan da var. Bir proje tamamen kusursuz ilerlemiyor. Anlaşmazlıklar yanlış anlamalar olabiliyor. Bu konulardaki serzenişlerimde kesinlikle kendini bozmadı. Uygulamaya bir şeyler katma hususunda çok iyi niyetli davrandı. Bu özellik de olsun mu bu özelliği de ekleyelim mi gibi fikren katkılar sundu. Bu ona zaman kaybettirecek ekstra iş yükü oluşturacak şeylerdi. Ama geri durmadı. Olumsuzluk sezmedim. Matematiksel ve verisel şeyleri birleştirme formülasyon oluşturma ile ilgili bazı özellikler vardı uygulamamızda. Bunlarda biraz zorlandık çok hatalar çıktı ama en sonunda halletti. Görsel tasarım konusunda başarılı. Uygulama görsellerini paylaşır zaten. Uygulama oluşturma ve süreç takibi konusunda çok şeffaf ve etik değerlere saygılı. Ödeme konusunda da kolaylık sağladı. Bu uygulamayı bu fiyata başka hiç kimse yapmazdı bu arada. Tamamen kendine de iyi bir pörtföy eklemek için yaptığını biliyorum. Uygulama teslim süresi konusunda benim çok acelem yoktu. Ama aceleniz varsa süre kısmını çok net konuşmanızı öneririm. Ama her türlü biraz gecikiyor. Benim farklı ekstra isteklerim de oldu çünkü. En güzeli süreç sonunda benim memnun kalmam onun için çok önemliydi, bunu hissettim. Eline emeğine sağlık teşekkür ederim.

ercu145 adlı üyeden ***
Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim, 10 numara hizmet aldım
mobil oyun yaptırmak için iletişime geçtim, 2 ay süre verdi, istediğim oyun için 3-4 yerden bilgi aldım hepsi aynı süreyi verdi ortalama, ama arkadaş görüşmede daha fazla bilgisinden emin ve yönlendirici cevaplar verdiği için tercih ettim ve başladık, ödeme konusunda kolaylık sağladı, iş konusunda benim isteklerime alternatif şeyler de ekledi, işin iyi bir şekilde çıkması için benim kadar oda kendi işi gibi sahiplendi bu yüzden çok teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir süreç geçirdik. İş yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim. Alanında uzman.
demircash adlı üyeden ***
Adem hocam isinin ehlidir başladığımız işi hiçbir zaman boşvermedi ve hep durumla bilgilendirmelerde bulundu tüm isimizi tamamalayana kadar.
Kendisinden de yeni seyler ögrendim ve öğreniyorum. Güncellemeler olsun diğer sorunlar olsun hep ilgilendi duruma el attı ve halletti. Yeni calışmalarda bulunmak uzere bol kazançlar diliyorm kendisine. 
UzhanBilisim adlı üyeden ***
Projemiz bitti saolsun arkadaş istediğimizi tam anlamıyla verebildi ++ekstralarıyla. Güvenerek iş yapabiirsiniz. Proje teslim süresi Toplam 1 ay kadar sürdü uygulamamız yayında..
ahmet1029 adlı üyeden ***
Adem hocam ile 2 aydır çalışıyoruz ve çok memnun kaldık. 1 yıldır ios tarafını yayınlayamamıştık kendisi 20 gün içinde sorunları çözerek yayınlamayı başardı sağ olsun. Android tarafı içinde birkaç sorun var o konuda da çalışmalara başladık.
Misafir adlı üyeden ***
Unity tabanlı oyun geliştirme yaptı kendisine gerçekten teşekkür ederiz işini son deerce layıkıyla yapan dürüst ve karakteri yerinde bir arkdaasmiz hiç şüphesiz alışveriş yapabilitsiniz projemizi tam istediğimiz gibi yerine getirdi
Unth adlı üyeden ***
sorunsuz hizmet gayet ilgili tavsiye ederim.
freespinsgratis adlı üyeden ***
sorunsuz bir sekilde teslim edildi. ilgili ve dostane bir kardesimiz. tavsiye ederim.
Web_ adlı üyeden ***
Android IOS Uygulama Geliştirme Hizmeti Aldım Tavsiye ederim +++

Söylenildiği gibi kısa süre içersinde uygulamamızı hazırlayıp appstore ve google playde yayınlattı

düzenli ve sürekli çalışıyoruz

https://play.google.com/store/apps/d...taxinantes.app

https://apps.apple.com/tr/app/1taxi-...740543586?l=tr
thehezard adlı üyeden ***
uzun zamandır çalıştığım bir arkadaş işinde başarılı. birden fazla proje ile uzun zamandır çalışıyorum sürekli desteğinide esirgemiyor yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum
Web_ adlı üyeden ***
Android IOS Uygulama Geliştirme Hizmeti Aldım Tavsiye ederim +++

Söylenildiği gibi kısa süre içersinde uygulamamızı hazırlayıp appstore ve google playde yayınlattı

düzenli ve sürekli çalışıyoruz

https://play.google.com/store/apps/d...taxinantes.app

https://apps.apple.com/tr/app/1taxi-...740543586?l=tr
Bilzeffect adlı üyeden ***
İos ve Android marketleri için XX.XXX tutarında mobil uygulama için anlaşma yapıldı.

Gelişmeler ve ilerleyiş konusunda detaylı bilgi vereceğim.

Teşekkürler şimdiden.
Ozietra adlı üyeden ***
Glory adlı üyeden ***:
xx.xxx tutarı ile uygulama anlaşıldı.
OguzhanTEK adlı üyeden ***:
XXX.XXXTL tutarında bir proje için anlaşma sağlanmıştır.
ReLi adlı üyeden ***:
xxx.xxx tutarında mobil uygulama projesi için anlaşıldı