Mağaza Adresi: P.M.
İstenilen Fiyat: 4,5M
Mağaza Yıllık Ciro: 16M+
Mağaza Kategorisi: Giyim
Takipçi Sayısı : 278K+ (%99 Kadın)
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Entegrasyon Dahildir.
Merhaba,
2019 yılından beri işletmiş olduğum Trendyol mağazamı sağlık sorunlarım nedeni ile satıyorum. 2019 yılında sıfırdan başlayıp yıllar içerisinden hatrı sayılır cirolara ulaştım. 2024 cirosu 16M+ , 2025 cirosu 6M+ dur. 2025 yılında ciro düşme sebebi ise, Ortağımla anlaşmazlık yaşadık alacaklarım karşılığında mağazanın devrini talep ettim. Tabi bu devir süresi içinde ilgilenmek ve yeni ürün girişi yapmak pek mümkün olmadı. Ardından yaşamış olduğum sağlık sorunlarım ve geçirmiş olduğum ameliyat sonrası sorunlarda cabası. Bu sebepten dolayı 2025 yılının sadece 7 ayı aktif satış mümkün oldu. Yapabildiğim ciro 6M+ kaldı. Mağazam oturmuş bir kitleye sahip. Tekrar alım çok sayıda müşteride mevcut. Her geçen gün artmaya devam etmekte. Benim satış yaptığım kategori çocuk giyim, ancak kitle çoğunluğu bayan olduğu için her türlü kategoriye uydundur. Tüm mikro ihraacat ülkelerine satış açıktır. Alım yapmayı düşünen arkadaşa, satış sonrası 3 ay ücretsiz destek vereceğim. Satış noter huzurunda avukatım ile birlikte gerçekleşecektir. Şimdiden hayırlı olsun.