-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Konu kısmı mavi arkaplan kalkarsa daha hoş olacağını düşünüyorum, benim hoşuma gitti.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kategori, yazar, etiket alanlarını geliştirirsen daha iyi olacaktır. Fakat şu haliyle fena değil gibi duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel olmuş.
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
MrGuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle kusura bakmayın ben öyle "güzel" , "beğendim" diye pek yazmam incelerim temayı :D
İçerik kısmı bana biraz boğuk gibi geldi ya yani yazı alanı çok iç içe olmuş başlıkla yazı özeti ayırt edilemiyo neredeyse. birde yazı alanlarını biraz daha küçült ve resmini de 125x125 boyutunda yap çünkü çoğu kullanıcı 125x125 boyutunda resim ekliyor bu temaya geçtiklerinde sorun yaşamamaları lazım.
Sidebara gelirsek çok özensiz olmuş resimler ve sosyal ağlar arasında boşlukları eşit şekilde ayarlayın
Üst menü ise çok dolu ve karışık görünüyor çünkü çok fazla renk kullanmışsınız. Siyah, mavi, gri ve birde şerit koymuşsunuz. Üst menünün arkasında siyah arkaplanı çıkardığınızda çok daha ferah ve kendini belli eden bir menü elde edeceksiniz.
Üst menüyle ilgili size tavsiyem, madem yukarısıyla bitişik bir menü yaptınız, (usluer.net'teki gibi) aşağı indikçe menü de yukarıda sabit olarak aşağı insin. Çok güzel duracaktır.
Başarılar.