Bu konunun çözümü forum değil www.ozkula.com.tr dir.
Sorun olabilir şimdi saldırı gelir tüm siteler kapanabilir buna bir şey yapamayız paylaşımlı sunucular.
Böyle bir cümleyi kabul etmeyiz , böyle bir şey yok çünkü 1 saat düzgün çalışsa siteler forumda hakkımızda 100 lerce şikayet konusu olur
Sorun olabilir şimdi saldırı gelir tüm siteler kapanabilir buna bir şey yapamayız paylaşımlı sunucular.
Böyle bir cümleyi kabul etmeyiz , böyle bir şey yok çünkü 1 saat düzgün çalışsa siteler forumda hakkımızda 100 lerce şikayet konusu olur
Siz hep müşerilerinizi fırçalar mısınız böyle?
Size göre bunun yeri burası olmayabilir ama bana göre tam yeri. Çünkü bu forumda Hosting bilgi alışverişi diye bir kategori var ve ben bu kategoriye gerek duyduğumda konu açabilirm.
Bunun yeri burası değil ama reklam yaparken burayı kullanıyorsunuz. O zaman onun yeri de burası değil.
Ortada bir sorun varsa çözmeye çalışın kendinizi savunmaya değil.
Şuan şansına çalıştığı zamana denk geldik ama yavaşladığında videoya kaydedip buradan paylaşırım. Madem yalan söylüyorum kanıt isterseniz kolay.
Ek Olarak:
Bende yavaşlama falan göremiyorum tam tersi kendi sitemden saniyede 1mb aşkın bir hızla dosya indirmesi yapabiliyorum.
Çalıştığı zamanki hızından şikayetim yok hocam