Eğer memnun değilseniz bildirim atmanız yeterli gün içinde iadeniz yapılır.İade istemiyorsanız bizim yapabileceğimiz bir şey kalmıyor.
Tekrar tekrar söyelemek gerekirse yavaşlama olabilir , siteler kapanabilir ama biri siteler 23 saat sorunlu 1 saat çalışıyor derse orada dur derim.23 saat sorunlu olduğunu kanıtlayamazsanız o zaman bende sizin banlanmanızı talep etmem gerekiyor.
Bizim hiç bir müşterimizi fırçalama gibi durumumuz olamaz böyle bir şey de zaten olamaz.
Amacınız karalamak olmayabilir ama bu konununda ozkula hosting yazınca ilk sayfalarda çıkacağını insanların aklında soru işareti bırakacağını unutmamanız gerekiyor.
Umarım açıklayabilmişimdir
Tekrar tekrar söyelemek gerekirse yavaşlama olabilir , siteler kapanabilir ama biri siteler 23 saat sorunlu 1 saat çalışıyor derse orada dur derim.23 saat sorunlu olduğunu kanıtlayamazsanız o zaman bende sizin banlanmanızı talep etmem gerekiyor.
Bizim hiç bir müşterimizi fırçalama gibi durumumuz olamaz böyle bir şey de zaten olamaz.
Amacınız karalamak olmayabilir ama bu konununda ozkula hosting yazınca ilk sayfalarda çıkacağını insanların aklında soru işareti bırakacağını unutmamanız gerekiyor.
Umarım açıklayabilmişimdir
Paramın düşmanı değilim iade ederim etmem o beni ilgilendirir. Siz yedekleme anında sunucular kasıyor demediniz mi? Konunun başında yedeklemeyi iptal edeceğim diyen ben miyim? Demekki sunucuların kastığını fark ettiniz ve bu ifadeyi kullandınız üstelik sonra benimle tartışmaya giriyorsunuz!
Yedeklemeyi kapatmayın yarın aynı sorun olduğunda kaydedip gönderirim sonucu. Eğer okadar kendinize güveniyorsanız hiç bir ayar yapmadan yarını beklersiniz bende sizin böyle birşey yapacağınıza inanmıyorum zaten bu tartışmadan sonra yedeklemeyi durduracağınızdan eminim her neyse.
Gogole da ilk sıraya çıkıyor şikayetler mağdur oluyorsunuz ama ben de başkalarına karşı mağdur oldum bugün onlarında aklında soru işareti kalıyor. 23 saat çalışmıyor demedim 1 saat düzgünse 2 saat yavaş dedim 23 saat demediğim için zaten banlamazlar çünkü yazılanlar yukarıda. Banlarlarsa da canları sağolsun ne diyelim.
Her neyse konu çok uzadı insanlara daha fazla rahatsızlık vermek istemiyorum.
Kolay gelsin