MrGuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben khs hosting kullanıyorum. Daha doğrusu bana sponsor olan kişi kullanıyor. Bugün siteye girdiğimde Internal Server Error hatası aldım baktım khshosting.com'da da Internal Server Error hatası var bu nasıl bir host şirketidir ya? Bende lanet ettim geçtim free hosta.
pinokyo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sana tavsiyem adam gibi biryerden alman hedef bilişim ile çalışıyorum ben ve çok memnunum sana tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
adam gibi biryeri tavsiye ediyorsun hedef bilişim diyorsun. Neymiş neciymiş? Kaç aydır web alemindeyim ilk defa duyuyorum..
pinokyo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
efendim dediğim gibi karar kendisine kalmış
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merdiven altı yada adı duyulmamış firmalarla çalışmayın, hosting gibi hassas bir konuda da tavsiye vermeyin. Şimdi memnun olduğunuz firma ilerleyen zamanlarda sorun çıkartmaya başlar, mahçup olursunuz. Başımıza gelmişti. Bahsettiğiniz firmanın ne kadar acemi olduğu belli oluyor işte, kendi sunucularında kendi web sitelerini barındırıyorlar.
Hosting denildiğinde ilk akla gelen isimlerle çalışmak her zaman iyi olacaktır; Turhost gibi, Turkishost gibi, Natro gibi, Vargonen gibi, Netinternet.com.tr gibi, gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.