savaskursun adlı üyeden alıntı

peki diyelim 3-5 sene böyle gitti sonra biri çıkıp bu alan adı benim markam,tescilim...vs nedenlerle alan adını geri almak gibi bir hakları oluyormu,yani mesela arkadaşın sitesi galatasaray.net.tr klüp bunu yapamazsın bu bizim markamız diyip kapatabilirmi ? sonra okadar emeğimiz uçmasın :)

Sizin alacağınız alan adını birisi daha önce tescil ettirdiyse elinizden alabilirler.Galatasaray.net.tr'de böyle bir çekincem yok.Sonuçta bu sitede Galatasaray karalanmıyor.Galatasaray hakkında yararlı paylaşımlar yapılıyor ama bir gün Galatasaray bu alan adı bana lazım derse seve seve veririm...Sizin için durum farklı olabilir.

sasaleyte adlı üyeden alıntı

Şaka bu :D arkadaş linkini vermiş aktif site www.galatasaray.net.tr, adam forumu dayamış.Türkiyede galatasaray spor kulübünden başka galatasaray adında tescilli marka, firma vs kuruluş mu varda bu adama verilmiş bu domain.Şikayet edilsin kapatılır ama mesele daha önce neden veriliyor.

4 sene önce de böyleydi hala böyle 2 gün önce bile com.tr uzantılı abuk sabuk bi siteye denk geldim.Ama işte bilip bilmeden yazınca böyle olabiliyor :D

Efendim buyrun şikayet edin.Bilip bilmeden yorum yapmayın, insanlara yararlı olmaya çalışın.Nic.tr'yi bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz.Nic.tr önce bizden numune bir site istedi dilekçede bu sitede yer aldı.O siteyi de çok incelediler.Orada bu konu çok konuşuldu domain tescili 1 ayı geçti.Nic.tr ve biz bu sitede Galatasaray ile ilgili yararlı bir site olduğu için Galatasaray'ın bu siteden rahatsız olmayacağını düşündük.Eminim ki Nic.tr bu konuları sizden daha çok bilmekte ve bir sorun görmemekte.Tekrar söylüyorum buyrun şikayet edin.Eminim ki bu konuları sizden daha iyi bilmekle birlikte bu forum aşağı yukarı 8 aydan fazladır çalışıyor.Son olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde sizden daha bilgili,daha dolu insanların olduğu bir gerçek...