Sizin alacağınız alan adını birisi daha önce tescil ettirdiyse elinizden alabilirler.Galatasaray.net.tr'de böyle bir çekincem yok.Sonuçta bu sitede Galatasaray karalanmıyor.Galatasaray hakkında yararlı paylaşımlar yapılıyor ama bir gün Galatasaray bu alan adı bana lazım derse seve seve veririm...Sizin için durum farklı olabilir.
Efendim buyrun şikayet edin.Bilip bilmeden yorum yapmayın, insanlara yararlı olmaya çalışın.Nic.tr'yi bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz.Nic.tr önce bizden numune bir site istedi dilekçede bu sitede yer aldı.O siteyi de çok incelediler.Orada bu konu çok konuşuldu domain tescili 1 ayı geçti.Nic.tr ve biz bu sitede Galatasaray ile ilgili yararlı bir site olduğu için Galatasaray'ın bu siteden rahatsız olmayacağını düşündük.Eminim ki Nic.tr bu konuları sizden daha çok bilmekte ve bir sorun görmemekte.Tekrar söylüyorum buyrun şikayet edin.Eminim ki bu konuları sizden daha iyi bilmekle birlikte bu forum aşağı yukarı 8 aydan fazladır çalışıyor.Son olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde sizden daha bilgili,daha dolu insanların olduğu bir gerçek...
Efendim buyrun şikayet edin.Bilip bilmeden yorum yapmayın, insanlara yararlı olmaya çalışın.Nic.tr'yi bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz.Nic.tr önce bizden numune bir site istedi dilekçede bu sitede yer aldı.O siteyi de çok incelediler.Orada bu konu çok konuşuldu domain tescili 1 ayı geçti.Nic.tr ve biz bu sitede Galatasaray ile ilgili yararlı bir site olduğu için Galatasaray'ın bu siteden rahatsız olmayacağını düşündük.Eminim ki Nic.tr bu konuları sizden daha çok bilmekte ve bir sorun görmemekte.Tekrar söylüyorum buyrun şikayet edin.Eminim ki bu konuları sizden daha iyi bilmekle birlikte bu forum aşağı yukarı 8 aydan fazladır çalışıyor.Son olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde sizden daha bilgili,daha dolu insanların olduğu bir gerçek...
Nic.tr'yi bilmiyomuşum. yapma ya :D.Nic.tr kurumsal alan adlarını çoluğa cocuğa dağıtsın, biz bunu söyleyince biz hiç bişey bimeyelim, koskoca odtü bu canım senden daha dolu adamlar var orda olsun.Ahh bu zamane gençleri yok mu herşey kualına uygun olur türkiyede, adı odtüyse hep doğruyu yapar eleştirmek haddimize mi! E tabi birilerinin işine gelmeyeni söylediğinizde size takacak kulp bulurlar, ekmeğine yağ süreni de yücelttikçe yüceltirler.Türkiye gibibir kimlik fotokopisiyle paravan şirket kurup insanları habersiz kefil yapabildiğiniz bir ülkede gayet normal bunlar.
Yukarda şikayet edilirse kapatılır demiştim yani sikayet etmek gibi bir derdim yoktu ama bu alan adı usulüne uygun verilmiş değil, gerekli kurumlara gerekli şikayetler yapılacaktır.Herkes haddini bilecek, eleştiriye tahammül etmeyi öğrenecek.
Ek Olarak: Ayrıca futbol.com.tr basketbol.com.tr gibi alan adlarını kim nasıl neden reglemiş?