Merhaba arkadaşlar,

Önceleri herkes ücretli ücretsiz forumlar ile uğraşıyor bir yerlere gelmeye çalışıyordu. Şimdi millet sadece nasıl para kazanabilirim ile uğraşmakta!

Sizlere bir önerim var ? Sanırım içinizde wolkan.ca sitesini bilmeyen yoktur ? Bizde buna benzer bir site yapalım dedik ve www.frmtr.com 'un blog alternatifini açalım dedik. Sitemizin adı www.blgtr.com domain olarak ne kadar tutar bilmiyorum ama güzel bir seo çalışması ile googlede blog Türkiye yada sadece blog diye yapılan aramalarda ilk sıralara çıkabileceğimizi biliyorum.

Size önerim şu, şuanda sitenin google reklamları var ve onaylı fakat henüz bir getirisi olmadı, yazmayı seven arkadaşları bir araya getirerek bir ekip kuralım. Bu ekip herhangi bir belli konu üzerine yazmaktan ziyade kendi kişisel günlüğü gibi yaptıklarını, yaşadıklarını, gördüklerini, hayatta karşılaştığı şeylerin iyi yada kötü eleştirilerini bu sitede toplarlasın. Yani atılan her konu özgün olsun.

Bu proje ileriye doğru bu sitede gönüllü yazmak isteyenler ile birlikte ahmetin günlüğü, ayşenin günlüğü değilde, Türkiye'nin bir şeyleri tartışabildiği, istediğini istediği şekilde eleştirebildiği bir site haline gelecektir.

Öncelikli olarak ekip kurmak, kendimize özgü bir tema ve vizyon anlayışı edinmemiz gerekiyor.

Projemizi okuyanların bir şeylerin şekillenmesi adına olumlu yada olumsuz görüşlerini bekliyorum..


Unutmayın olmayacak hiç bir şey yok sadece biraz zaman alır! Bu güne kadar tek başına bir şeyler yapmaya çalışan onca insan ya yarı yolda pes edip bırakıyor yada bu işin içinden nasıl çıkarım diye düşünüyor..


Ekibe katılımda her hangi bir şart aranmayacak, yazmayı seven kendini ifade edebilen herkes bu projenin içerisinde yer alabilecektir...



Saygılarımla..