Hocam, kısaca açıklama yapayım.
Şuana kadar S3 ve iPhone 4S karşılaştırmasında sürekli iPhone yanlısı olmuşumdur. Stabilliğinden söz etmişimdir.
Fakat geçen gün bir arkadaşla tartıştık uzun uzadıya iki telefonuda baştan sona inceledik ve iPhone'da yakalanan o akıcılığın S3'tede yakalanabileceğine karar verdik.

Son 5 yıla baktığımızda Nokia telefon piyasasında bir devdi ama şuan toz duman içerisinde kalmış durumda.
Galaxy Wonder, kendi pulvarında iyi bir telefon sayılabilir ama bir çok sorunu olduğunu unutmamak gerek. Ayriyetten 1.500 lük bir bütçe içine girebilecek bir telefon da değil.

Ben blackberry ve htc desire s ten birini istiyorum derseniz HTC daha önde olacaktır.
Lakin desire s biraz daha geride kalmış bir model.
İlerinize bakarak HTC'nin S3 daha iyi olduğunu düşündüğüm ONE X adlı telefonunu alabilirsiniz.

Sony cephesinden bir telefon alacaksanız ise, 2011 model Xperia'lara bakmanızı önermem. 2012 model Xperialar'dan ise Arco S veya Xperia V yi öneririm.

Başka ne kaldı hımmmmmmmm.
Motorola var ama Türkiye'de sıkıntı yaratan bir telefon. Her modeli her çeşidini bulamayabilirsiniz.

Başka sorularınız varsa yardımcı olabilirim. Telefonla yatıp telefonla kalkıyorum :D