Yok kesinlikle yanlış anlamam :) eleştiri ve önerileri severim. 7 den 77 ye her insanın bir fikri ve düşüncesi vardır. Hiçbir düşünce yabana atılamaz..

Şimdi ödülden ziyade bir arkadaşımın önerisi

her yazarın konularında yazarın belirleyebielceği reklam alanları olursa daha güzel olur. WP de böyle bir eklenti vardı adını hatırlayamadım şimdi. Başarılar

Her yazar istediği reklamı kendi yazılarının içerisinde verebilsin, yazılarından istediği gibi gelir elde edebilsin diyoruz ? Yada bunlara izin vermeyerek sadece kazanılan tek gelirden domain ve hosting ücretini çıkrığımızda geriye kalanlarla bir ödül verilebilir..


[QUOTE=sametweb]Bir kere, bahsettiğin ortam birbiriyle ortak şeyleri paylaşan insanlar arasında olur, o da belli bir süreden sonra. Mesela üniversiteye başlarsın, ama 1 ay sonra insanlar kaynaşmaya belli şeyleri paylaşmaya başlar. Senin söylediğin şuna benziyor: Yoldan rastgele 20 adam tutup hadi samimi bir ortam kurucaz demek gibi.[/QUOTE]

:) Haklısın aslında ama benim güvendiğim konu şu, forumlarda da birbirini hiç tanımayan insanlar var öyle değil mi ? Fakat belli bir süre sonra tanışıp kaynaşabiliyorlar ? Ben forumlardan bir çok arkadaş edindim ve gerçek hayattada buluştum sohbet ettim :) Yani böyle bir sistemde de olabilir bence sonuçta o yazarın kişiliğini yazdıklarıyla eleştirdikleriyle düşünceleriyle tanıyacaksın ?