bybolu adlı üyeden alıntı

Sevgili Arkadasim Elbette o konularin icersinde yazacan Makalelerin icersinde, Yazi metnin´de Sitene verecen Linkler´de Sitenin Taglarinin olmasi cok önemli.. Anca bunu bir blog sitesinden sürekli olarak ayni taglarda Link vermen pek iyi olmaz Bu sebeple. bir cok blog sitesinde bloglar ac ve her blog sitesi icin bir makele yaz. yazacan makalelerin icersine´de Sitenin hitap ettigi Makaleleri yaz.

Örnek vermek gerekirse benim sitemin Taglari :

SesliKadro.Com, Sesli Chat, Sesli Sohbet, Eglenceli Site

Bu sekildeki taglarina blog sayfalarinda ki Makaleler´de Link verebilirsin. Kolay gelsin...

Ana sitem tarih sitesi olduğu için kesinlikle anahtar bir kelimem yok. Şöyle diyeyim, Tarih kelimesinde birinci sıraya bile yükselsem oradan gelecek hitin önemi yok. Gelenler hep konuların anahtar kelimeleri ile geliyor. Şimdi sitemde onlarca farklı konu var yüzlerce farklı kelimeden hit geliyor. Doğal olarak her kelimede birinci sıraya çıkmam olanaksız. O yüzden ben paravan sitede onlarca makale yazıp asıl sitedeki onlarca farklı konuya link vermenin bana fazla yararı olmayacağını daha doğrusu göze batacağını düşünüyorum. Şöyle diyeyim Hitler ile ilgili bir yazı yazıp ana sitedeki Hitler yazısına link verdim, Atatürk ile ilgili yazıp ana sitedeki Atatürk ile ilgili yazıya link verdim, Malazgirt ile ilgili bir yazı yazıp ana sitedeki Malazgirt ile ilgili yazıya link verdim.... Bu fazlasıyla sırıtan bir durum olmaz mı? Hangi konuda yazı varsa mutlaka aynı sitedeki ilgiye konuya bağlantı olması göze batmaz mı?