o aslan maskotsa küçültüp sol köşeye taşı.
Tarih ve devamında gelen yazıyı da bant gibi yap yani belirginleştir. Weblik başlığını tam ortala sağ üstteki barkodu sol alta al, sağ üste derginin içerikleriyle ilgilli iconlar yerleştir, küçük ama şık duracak iconlar. Böylece Başlık bölümü standartlaşmış olur.
Linux maskotu koyup altında büyük puntolarla Windows 8 tanıtımı yapma. Kapak konun Linux olsun, şayet onu maskot olarak kullanayım diyorsan kullanma.
Hosting firmalarıyla ilgili kısmı en alta al, reklam içeriği gibi duruyor. Kapak başlıklarında biraz daha yaratıcı olmaya çalış.
Yazı fontlarını ve tiplerini başlık yani tepe tarafın gibi standartlaştır.
Ana başlıkla altbaşlıkların fontlarını aynı yapma, uyum sağlayabilecek fontlar kullan.
Alttaki başlık için zaten "kapak" konusunu anımsatmalı dedik ve janjanlı olmalı.
Unutma dostum dergiyi kapakları okutur.
Son olarak da gerçekten o kaplan mıdır aslan mıdır nedir onu kullanacak mısın? Onu gerçekten kullanma. Onun yerine pengueni kullan ya da pengueni merkeze alıp (buradaki amaç özgür lisansı desteklediğini göstermek olarak lanse edilerek) etrafına prog logoları daire biçiminde döşeyebilirsin.

Web yayıncılık en az basılı yayıncılık kadar zordur. 2 yıl yaptım. İlk başlarda kimse olmaz yanında 1+2 kişiyle başlarsın, tutturursan etrafın kalabalıklaşır. Reklamı sağlam tutmalısın ve tamamen özgün içerik kullanmalısın. Yazar sayın az olsun ama iyi olsun. İçerik her türlü doldurulur, ki bu da özgün içerik kullanmamak anlamına gelmez.

Neyse dostum sana kolay gelsin, işin zor. Hayal kırıklığı da yaşayabilirsin keyif de alabilirsin, zengin de olabilirsin :D

Zengin olursan ve tavsiyelerime uyarsan beni de unutma emi :P

Haaa bu arada dergiyi A'dan Z'ye HTML ile yap, hatta HTML5 le yap ki janjanlı olsun. ( Yok yani kimileri janjanlı görmek isteyebilir! :)

Kolay gele.
Takipteyiz.