Bumerang benim kullandığım ve parasını da hiç bir sorun yaşamadan günü gününe aldığım tek sistemdir.
Arkadaş genişçe yazmış bende bir kaç ayrıntıyı belirteyim.
Bumerang da sistem, reklam verenlerin önüne sunulan havuzda "reklam veren" tarafından sizin seçilmenizle oluşur. Yani örneğin Sony firması bumerangdan siteleri ister, Sony gelir o sitelerin içeriğine bakar ve aradıkları özellikteki sitelere reklam verir.
Bu nedenle sitenizdeki içerikler özgün olursa reklam teklifi alma ihtimaliniz artar.
Bumerangdan reklam almak istiyorsanız, site içeriğinizi her telden doldurmak yerine bir alan üzerine doldurmanız daha etkili olacaktır. Çünkü dediğim gibi sitenize reklamı "reklam verecek olan firmalar" veriyor.
Bumerangda reklamlar genelde 2 TL lik tekliflerle başlar. Bu 2 TL yi sakın ola ki küçümsemeyin. Bu 2 TL lik reklamla belirlenen hedefe ulaşıldığında daha fazla reklam alabilirsiniz. Bumerangda reklamlar 3 gün öncesinden verilir ve bu 3 günün sonunda yayınlama istatistikleri başlar. Size tavsiyem reklam teklifi geldiği gibi sitenize eklemenizdir. Yayın aşamasındaki reklamlar 3 gün yayında kalır. Yine size tavsiyem 3 günün sonunda sitenizden silmeyin!
Bu 2 TL lik deneme aşamalarını başarıyla geçen siteler sırasıyla 7 TL 9 TL lik reklam almaya başlarlar.
Bumerangda reklam ücretleri 2 TL ile 150 TL arasında değişmektedir. Benim en yüksek aldığım teklif 34 TL lik teklifti mesela.

Bir diğer önemli konu da site tasarımınız, sitenizde abuk subuk reklamlar kullanmayın derim. Mesela anasayfalarda çıkan splash reklamlar itici gelebilir.

Şık ve sade bir tasarım reklam verenler tarafından +1 puanla değerlendirilecektir.

Bir kaç hatırlatma daha.
Sakın ola ki verilen reklamlara flood yapmayın, yaptırmayın. 10 organik tık 1000 flood dan iyidir.
Reklamlarınızı sosyal medyada sıkça kullanın.

Velhasıl kelam, Bumerang kaliteli yayıncıların yüzünü güldürür :)

İyi forumlar.

Ayrıca BURADAN resimli anlatıma ulaşabilirsiniz.