-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Ben wordpress sürümümü 3.4.1'den 3.4.2 sürümüne yükseltmek için panele giriyorum Türkçe versiyonunu "Şimdi Güncelle" butonunu kullanarak güncellemeyi deniyorum ama bir süre sonra sayfanın yüklenmesi duruyor ve ekranda sadece
http://tr.wordpress.org/wordpress-3.4.2-tr_TR.zip konumundan güncelleştirme yükleniyor…
Güncelleme paketi açılıyor...
yazıyor ve hiç bir işlem olmuyor. Manuel olarak update etmesini bilmiyorum ve biraz tehlikeli bir yöntem oluyor ne yazık ki bilmeyen tecrübesiz birinin elinde.
Bunun bir hal çaresi var mıdır?
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bazen böyle sorunlar oluyor bunun aşmanın yolu, içeriğiin kople yedeğni alınıp xml yedeğini ve daha sonra yeni bir db kurup yapmak aksi takdirde daha önceden kurulmuş eklentilerden kaynaklanan hatalar bu tür sorunları getiriyor. benim başıma bir kaç defa gelmiş, ve bu metodla kurtulmuştum.
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet büyük sorun şuanda bir sitem öyle nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum içerik çok büyük ama ne yapalım güncelemeden bırakmışım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son 2 güncellemede aynı problemle karşı karşıyayım. Zaten yeni güncelleme paketinin içerisinde bu donma sorunu da vardı. Umarım bundan sonra ki güncellemelerde aynı problemi yaşatmayacaktır.
3.4.2 sürümüne manuel olarak geçmekten başka bir alternatif yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Manuel güncelleme yapmak istersen;
1) Üzerinde değişiklik yaptığınız dosyalar dışındaki tüm dosyaları silin (örn. wp-content dizininizde değişiklik veya ekleme yaptığınız dosyalar bulunur, onları silmeyin.)
2)Yeni dosyaları sunucunuza gönderin.
3)Web tarayıcınıza site adresinizden sonra /wp-admin/upgrade.php yazın, ve yükseltmeyi yapın.
Bu kadar..
Sen yine de kendini güvene almak istersen hem MySQL yedeğini hemde dosyaların yedeğini alabilirsin. Zorlandığın yerde iletişime geçebilirsin. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sorunu bende yaşadım, ve manuel güncelleme yaptım şu an sorun yok. @Altınkaynak nasıl yapacağını açıklamış zaten, başka türlü kurtulamıyorsun bu sorundan :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-