üşengeçlik diyor şair..
üşendiğim için bu şiiri yazamadım :D
valla şimdiye kadar hep başımda birisi tabiri caizse kan getirene kadar spor yaptırdı bana :)
okulda eğitimlerde spor takımımda vs hep böyle oldu boş bulduğum anı dinlenerek geçirmeye beyin odaklanınca zorlayan biri olmadığında da olmuyor işte :) ama kapueraya başlamayı düşünüyorum bu yıl.
üşendiğim için bu şiiri yazamadım :D
valla şimdiye kadar hep başımda birisi tabiri caizse kan getirene kadar spor yaptırdı bana :)
okulda eğitimlerde spor takımımda vs hep böyle oldu boş bulduğum anı dinlenerek geçirmeye beyin odaklanınca zorlayan biri olmadığında da olmuyor işte :) ama kapueraya başlamayı düşünüyorum bu yıl.
Anladım :) MMA başlamanı tavsiye ederim kapuera neymiş yahu. :)
Protein tozu öneriyor musun?
Her yaz 1-2 ay giderim spor salonuna protein tozu da kullanıyorum. :) Hocam bitkisel problem olmaz dedi ama bilemiyorum.
Her yaz 1-2 ay giderim spor salonuna protein tozu da kullanıyorum. :) Hocam bitkisel problem olmaz dedi ama bilemiyorum.
Ben 3-4 kg daha versem kullanıcam da daha 2-3 haftası var. Hiç bir yan etkisi yok (doğru tüketildiği takdirde) yanlış tüketilirsede çok büyük problemi yok karaciğeri yorar biraz. Nasıl kullanıyordun? Ayrıca niye 1-2 ay gidiyorsun kardeşim düzenli gitsene yav :)