Türkiye’nin ilk videolu yemek tarifleri televizyonu sloganı ile internet ortamında görüntülü yemek tariflerini kullanıcıları ile buluşturan Hülya Erol ve Işıl Erol ortak projesi, annemmutfakta.tv 2011 Ramazan ayı öncesi, 3. versiyonu ( henüz beta ) ile yeniden yayında… Projenin %80′lik kısmı bitmiş durumda. Kalan %20′lik kısım ise yayında olan yapısı ile paralel devam edecek.



Ana sayfadan bir kesit yukarıda. Kalan %20′lik geliştirilecek olan bölüm bu alan için değerlendirilecek bilgi mimarisi çalışmaları sonucu yapılacak. Hummalı tartışmalar ama gayet de sıcak geçen çalışma spekülasyonlar ile beta sürüm tam manası ile en kısa zamanda tamamlanacak.



Burada da video izleme sayfasından bir kesit. Yorumlar için annemmutfakta / ziyaretçi defteri ( buradan ) veya iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Grafik çizimlerini Işıl, sistem altyapısını da bendeniz ve Kâzım hazırlıyoruz. Hülya Erol’da yemekleri hazırlıyor.. Bizim istikhakımızı da dondurucuda bekletiyormuş, misafir olduğumuzda ikram edecekmiş (: ( eksik olmasın )
Projenin son halinin duyurusunu da gene buradan yapacağım. Hülya Erol’un da dediği üzere, Afiyet olsun efendim (:
Adres : http://annemmutfakta.tv

Yazı http://fatihtoprak.com 'dan alınmıştır .